Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Bartošová s exekúciou na krku: Hrozí, že skončí na ulici!

Iveta Bartošová opäť padá na dno. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová opäť padá na dno.

PRAHA – Na pokraji krachu! Kontroverzná speváčka Iveta Bartošová (44) opäť padá na dno. Na jej dom je totiž uvalená exekúcia!

Bartošovej život sprevádzajú škandály s alkoholom, s liekmi, s kolapsami a s pokusmi o samovraždu. Nedávno však absolvovala na Slovensku ozdravovaciu kúru. Plánovala nový album, aj turné. Všetko akoby sa na dobré obracalo, ale…

Kvôli dlhu tristotisíc českých korún voči bývalej kamarátke Petre Pavelkovej jej teraz exekútor predáva strechu nad hlavou. „Iveta mala zlé obdobie, kedy nemala ani na zaplatenie hypotéky, ani na jedlo. Petra si vzala úver, aby jej pomohla. Bartošová dnes zarába dosť peňazí, ale k splateniu dlhu sa nejako nemá,“ prezradila českému denníku Aha! Pavelkovej kamarátka.

Podľa čerstvého výpisu z katastra nehnuteľností je na speváčkinom dome bremeno kvôli hypotéke, naviac má naň zálusk aj finančný úrad kvôli veľkým nedoplatkom na daniach. Úplne najnovší zápis dokonca nariaďuje exekúciu a predaj domu. Potvrdil to aj Bartošovej producent Pavel Pásek. „Samozrejme nie je v poriadku, že to Iveta nechala zájsť takto ďaleko. Snaží sa ale dohodnúť a splácať to postupne,“ prezradil.

Samotná Bartošová opäť mlčí. Ku kauze sa vyjadril pre denník Aha! jej manžel Jiří Pomeje, ktorý vec popiera, ako je už jeho zvykom. „Niekto nás chce zničiť, ale s Ivetou sa na tom smejeme. Že sme prišli o strechu nad hlavou? Naopak! V lete začíname prestavovať, banka nám schválila navýšenie hypotéky,“ tvrdí podarený manžel, ktorý má na konte tiež obrovské dlhy. Ako to s ním a s Ivetou Bartošovou dopadne, je vo hviezdach... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu