Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Gaga úplne nahá: Má telo bohyne – ale bez pravidelného sexu!

Lady Gaga sa opäť vyzliekla - aby zvádzala Zobraziť galériu (18)
Lady Gaga sa opäť vyzliekla - aby zvádzala

LOS ANGELES – Dokáže chlapom poriadne zamotať hlavu! Aj keď sa Lady Gaga (24) odjakživa radila k nie práve najzvodnejším speváčkam, na niektorých fotografiách aj ona vyzerá hriešne dobre. Sexuálnu otrokyňu z nej však nečakajte – hrátky v posteli si totiž užíva naozaj príležitostne!

Dlhovlasá a v Evinom rúchu! S takým imidžom sa kontroverzná speváčka objavila na obálke najnovšieho vydania magazínu Vanity Fair. Na prekvapenie mnohých však tentoraz nejde o žiadne sadomasochistické motívy či módne úchylky. Lady Gaga sa totiž nechala zvečniť ako stelesnenie mužských túžob – úplne nahá, s vyrysovaným bruškom a s rukami na prsiach!

V parochni so sivým nádychom a s veľkým tetovaním v oblasti drieku hudobná hviezda pôsobí síce ako posteľová divoška, skutočnosť je však údajne celkom iná. Ako v rozhovore sama priznáva, k sexuálnym radovánkam sa často neuchyľuje. Umelkyňa jej formátu by totiž vraj mohla takýmto spôsobom prísť o svoju tvorivosť... Cez rozkrok!

„Zvyknem súložiť, ale rozhodne nie som promiskuitná,“ otvorene hovorí Lady Gaga v otázkach svojej sexuality. „Mám taký čudný pocit, že ak s niekým spím, vysaje zo mňa moju kreativitu cez vagínu,“ šokujúco uzavrie. Ak ste si teda doteraz mysleli, že drobná blondínka si svoje umenie stráži v hlave, mýlili ste sa. Pre istotu zrejme chodí s prekríženými nohami!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu