Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

zo súkromia Lady Gaga: Pri varení jej popol padá do hrncov!

Lady Gaga ako kuchárka Zobraziť galériu (7)
Lady Gaga ako kuchárka

LOS ANGELES – Domáca panička na pohľadanie! Kto by povedal, že Lady Gage (24) ide nielen obliekanie sa do výstredných odevov, ale aj varenie? Ako všetko, aj toto si však robí po svojom. Za šporákom ju nenájdete inak ako v podprsenke – a s cigaretou v ústach!

Najlepšie korenie podľa Lady Gaga? Popol z cigarety! Kuchárky si zväčša pri varení buď nezapália vôbec, alebo si aspoň dávajú pozor na to, kam klepú. Najšokujúcejšia speváčka súčasnosti si však zrejme myslí, že pár „voňavých“ odrobiniek jej jedlu neublíži – a nemá problém zafajčiť si nad hrncami a panvicami s bublajúcim jedlom.

Slnečné okuliare si nasadila, na zásteru však zabudla! Lady Gaga, známa milovníčka extravagantných outfitov, si pri varení od módy dala pauzu. Jediné, čo si zvládla obliecť je podprsenka. A prečo nie, veď za šporákom môže byť poriadne horúco!

Týmto nie celkom tradičným domácim oblečením zároveň dokázala, že má naozaj skvelý vzťah so svojim producentom, Fernandom Garibayom. Ten bol z jej outfitu a faktu, že varí taký uveličený, že ju okamžite odfotil a fotografiu uverejnil na sociálnej sieti Twitter. “Surrealistický moment; LadyGaga mi práve varí večeru, aby všetko vylepšila.”

Gaga momentálne pracuje na svojom najnovšom albume. Jeho meno sa chystá odhaliť na Vianoce – a to tak, že si ho vytetuje na vlastné telo. “Pracovala som na ňom mesiace a naozaj cítim, že už je hotový… Niektorým umelcom to trvá roky. Mne nie. Píšem hudbu každý deň.”


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu