Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kat Simon Cowell to prehnal: Súťažiaca ho zažalovala!

Emma Czikai a Simon Cowell Zobraziť galériu (6)
Emma Czikai a Simon Cowell

LONDÝN – Guráž jej teda nechýba! Alebo je to skôr strata súdnosti? Neúspešná súťažiaca z televíznej show Britain's Got Talent 2009 Emma Czikai (54) žiada odškodné od porotcu Simona Cowella (50). Údajne ju počas jej vystúpenia ponížil a spôsobil jej duševnú traumu.

V tejto súťaži sa už neraz potvrdilo, že sa nevypláca súdiť ľudí podľa prvého dojmu. Divákov takto príjemne prekvapili napr. Paul Potts či Susan Boyle. Keď sa objavili na pódiu, všetci sa na nich pozerali s úškrnom a zaškatuľkovali si ich ako čudákov. Akonáhle začali spievať, padli všetkým sánky. To však nebol prípad Emmy.

Bývalá zdravotná sestra mnohých odradila svojou suverénnosťou. Na otázku Simona Cowella, či si myslí, že má šancu vyhrať, odpovedala: „Och, Simon, som úžasná. Keď pôjdete domov, poviete si, som rád, že som stretol túto ženu.“ To, čo vyšlo z jej úst, však nebol spev, ale kvílenie, ktoré sa malo podobať na baladu Raise me up od kapely Westlife. Porotcovia ju stopli hneď v úvode a publikum ju vypískalo. Súťažiaca najskôr papuľovala voči verdiktu, potom sa vyhovárala na hlasitosť hudby či kvalitu mikrofónu. Simon Cowell ju však uzemnil slovami: „Emma, myslím si, že hovorím za všetkých: máte hrozný hlas. Nie je to v hudbe, nie je to v mikrofóne, je to vo vás.”

Dotknutá súťažiaca sa naštvala a neprešlo ju to ani po roku. Nikto ju predsa nebude zosmiešňovať pred dvadsiatimi miliónmi divákov! „Stala som sa obeťou diskriminácie zdravotne postihnutých,“ prekvapivo vyhlásila Emma v médiách. Údajne trpí reumatickým ochorením mäkkého tkaniva a žaluje realizačný tím za to, že pre ňu nevykonal špeciálne úpravy. „Nemám hrozný spev, keď spievam v prostredí zohľadňujúcom moje zdravotné postihnutie,” tvrdí. Ako odškodné žiada dva a pol milióna libier!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu