Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Monštrum a nebezpečné sexi komando: Toto je Opatovského nový VIDEOklip!

Opatovský a sexi komando. Zobraziť galériu (9)
Opatovský a sexi komando.

BRATISLAVA – Prepych, drahé autá a krásne ženy! Spevák Robo Opatovský (38) nakrútil nový videoklip k piesni Niečo máš, ktorého premiéru si môžete vychutnať práve tu. Spevák si doprial pri nakrúcaní poriadny luxus a sexi krásky, ktoré s ním flirtujú a zároveň mu idú pekne po krku.

Zahral sa na upíra a poriadneho pracháča! Spevák Robo Opatovský pred mesiacom dokončil videoklip k doteraz svojmu najúspešnejšiemu hitu Niečo máš.  V klipe spolu s ním účinkovali známe slovenské krásky. Hlavnú rolu si zahrala v sexi „krvavavom“ komande Lucia Senášiová, ktorá stvárnila nebezpečnú upírku.

Topky.sk zaujímalo, prečo Robo zvolil práve takúto tematiku. „Lebo som ňou očarený. Vždy som také filmy obdivoval. Keď som rozmýšľal nad ženou, ktorá by mohla stvárniť vampíra , čo ma dostane, napadla ma ihneď Lucia. Myslel som, si že ona dokáže zahrať postavu upíra a nemýlil som sa. Zhostila sa toho výborne,“ priznáva Opatovský, ktorého Lucia vo videoklipe zvádza.

Zisťovali sme, či spevák so ženami flirtuje a necháva sa zvádzať aj v reálnom živote, hoci je už ženatý. „Ja si to už nemôžem dovoliť. Som zadaný. Neflirtujem. Snažím sa byť skôr k ženám milý. Ale občas nejaké fanúšičky sa snažia so mňou na koncertoch flirtovať, ale ja už to neriešim,“ prezradil Robo, ktorého nový videoklip je plný luxusu a musel sa tak poriadne buchnúť po vrecku.

Nakrúcalo sa v luxusnom bratislavskom hoteli. Hlavná hrdinka Lucia Senášiová má na sebe luxusný náhrdelník s 330 diamantmi a briliantové náušnice a Robo Opatovský originálne diamantové hodinky v zlate. Luxusné diamantové šperky v celkovej hodnote 200 tisíc Eur musela strážiť počas nakrúcania ochranka. Vo videu sa objavia aj mimoriadne exkluzívne autá – Lamborghini a Bugatti Veyron. Na Slovensku sú len dva exempláre tohto typu áut.

Premiéru Opatovského videoklipu, v ktorom ho prenasledujú tri krásne upírky, si môžete pozrieť na topkách. „Radšej ho dopozerajte až do konca,“ odkazuje fanúšikom spevák, ktorý priznáva, že klip má nečakaný záver.

VIDEOKLIP k piesni Niečo máš!



Robo Opatovský - Niečo máš


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu