Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dara Rolins: Slová, z ktorých ide strach!

Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins

PRAHA/BRATISLAVA – Desivé vyjadrenia! Po sobotňajšej autonehode, kedy Dara Rolins (37) usmrtila motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63), vyznievajú speváčkine slová o jej vodičských schopnostiach naozaj hrozivo.

Keby vedela, čo jej osud pripraví, určite by sa správala za volantom inak! Dara Rolins poskytla v minulosti rozhovor pre český automobilový portál autorevue.cz. V ňom sa s čitateľmi podelila o svoje vodičské schopnosti.

Dara o sebe napríklad prezradila, že za volantom vie byť poriadne nepokojná. „Ak niečo nenávidím, tak je to čakanie v kolóne. Napríklad, keď sa niekde trochu oškrú dve autá a hneď sa pri nich všetci zastavia, tak občas urobím menší priestupok, aby som dopravu zase rozprúdila. Nabehnem na obrubník a zápchu jednoducho predbehnem,“ prezradila svoj recept na riešenie podobných problémov.

Pop diva sa v rozhovore netajila ani tým, že často „zbiera“ pokuty. „Keď je pred vami dlhá rovná cesta a vy sedíte v dobrom aute, tak je problém udržať rýchlosť pod 130 km/h. Pokuty platím často. Za chyby sa jednoducho platí. Zvlášť, keď sú vedomé,“ povedala na margo prehreškov za volantom.

Vysoká rýchlosť bola príčinou aj jej prvej nehody, ktorá sa v minulosti stala na diaľnici z Bratislavy do Prahy. „Išla som v daždi a v ľavom pruhu som neubrzdila svoj voz pred autom, ktoré sa rozhodlo asi v stokilometrovej rýchlosti predbehnúť kamión,“ vysvetlila príčinu zrážky.

Speváčka podľa vlastných slov neobľubovala na cestách motocyklistov. „Neverím im, mám z nich strach. Niesla by som ťažko, keby niekto z mojich blízkych jazdil na motorke. Je to nebezpečné,“ vyznievajú desivo jej slová, ktoré vyriekla pár mesiacov predtým, než usmrtila penzistu na mopede. Jindřich Rotrekl (†63) bude mať pohreb zajtra o 10:30.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu