Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Štíhlejšia Fergie s postavičkou ako lusk: Som svätica aj šľapka!

Fergie v životnej forme - zhodila zopár kíl Zobraziť galériu (24)
Fergie v životnej forme - zhodila zopár kíl

LOS ANGELES – Je to žena mnohých tvárí! Zdá sa, že americká speváčka Fergie (35) dokáže meniť nielen tvar svojej figúry, ale aj to, do akej miery vystrčí pazúriky. O pár kíl ľahšia má totiž sebavedomia na rozdávanie – vraj je ako neviniatko a pobehlica v jednom!

Ako chameleón! Tak údajne vo svojom živote pôsobí členka skupiny Black Eyed Peas, ktorá momentálne vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým. Po niekoľkomesačnom poctivom tréningu totiž ukázala svoje vyšportované nohy v najnovšom čísle magazínu Cosmopolitan. Súdiac podľa záberu pre výtlačok s podtitulom Body Confidence treba uznať, že hodiny behania sa v jej prípade rozhodne vyplatili. Fergie v odvážnej póze vystavila telo mladej gymnastky!

Populárnej speváčke sa podarilo zhodiť niekoľko kilogramov po tom, čo pribrala kvôli filmovej úlohe. Minulý rok sa totiž popri herečkách hollywoodskeho kalibru blysla v muzikálovej snímke Nine. Tá okrem hviezdneho hereckého obsadenia oko diváka zaujme aj poriadnym sexuálnym nábojom. A práve vďaka nemu nebola tmavovláske jej rola vôbec cudzia: „Viete, v Taliansku sú katolícki chlapci vychovávaní vo viere, že existujú dva typy žien: Panna Mária a šľapka... A ja? Ja som oboje.“

Aj keď má Fergie dávno po tridsiatke, biologické hodiny jej ešte netikajú a na deti nepomýšľa. Ako však prezradila v priloženom rozhovore v časopise Cosmopolitan, na mamičkovské povinnosti a tehotenské bruško sa určite teší: „Môžete byť matkou a stále poriadne sexi... Momentálne nechcem, aby mi čokoľvek zastieralo moje ciele. Teraz žijem prítomnosťou.“ Fergie, len aby ťa pred ratolesťami nedobehla štyridsiatka!



Letné počasie je nevyspytateľné. Viete ako sa obliecť do letnej búrky? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu