Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Suzie Hroncová bez ostychu: Svoje telo ukazuje nahé!

Suzie Hroncová dovolenkovala na gréckom ostrove Kos. Zobraziť galériu (3)
Suzie Hroncová dovolenkovala na gréckom ostrove Kos.

BRATISLAVA - Nehanbí sa! Speváčka a dcéra hudobníka Braňa Hronca (69) a herečky Judity Vargovej (53) Zuzana Suzie Hroncová (25) sa pred pár dňami vrátila z dovolenky. Topky.sk zistili, že mladá kráska sa na ostrove Kos opaľovala takmer úplne nahá.

Blonďavá speváčka, známa ako Suzie, sa nedávno vrátila z dovolenky. Tú strávila na gréckom ostrove Kos. „Bola som tam prvýkrát a veľmi sa mi páčilo. Určite tam opäť pôjdem, aj keď sa zvyčajne na rovnaké miesta nevraciam. Potrebujem vždy zmenu a niečo nové,“ prezradila pre topky.sk plavovláska.

Keďže je vraj Suzie momentálne bez priateľa, zaujímalo nás, či jej náhodou nepadol do oka nejaký domorodý mladík.  „Gréci sú veľmi pekní a príťažliví chlapci,“ povedala s úsmevom Suzie.

Atraktívna blondínka v súvislosti s letnou dovolenkou tiež prezradila, že jej nevadí, keď sa pred cudzincami opaľuje hore bez. „Nemám rada, keď sú na tele opálené plavky. Pripomína mi to staré lacné erotické časopisy,“ netajila Hroncová.

Ako sme sa však od nej ďalej dozvedeli, takéto opaľovanie pre ňu občas býva veľmi nepríjemné. „Keď vidím, že ma niekto sleduje alebo na mňa zazerá, či si robí dobre, vtedy sa radšej rýchlo oblečiem,“ povedala kráska, ktorá sa nudaplážam vyhýba úplne. „Nenavštevujem ich. Bola som tam raz a pôsobilo to na mňa dosť odpudzujúco. Dokonca sa mi tam prihodil zážitok, na ktorý som potrebovala nejaký ten čas, aby som ho rozdýchala,“ uzavrela Suzie.



Letné počasie je nevyspytateľné. Viete ako sa obliecť do letnej búrky? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu