Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sexi Marisa Miller: Táto susedka vám nedá spávať!

Marisa Miller ako sexi suseda Zobraziť galériu (8)
Marisa Miller ako sexi suseda

LOS ANGELES – Domáca panička alebo vrchol mužskej predstavivosti? Modelka Marisa Miller (31) spojila oboje! Na svojich najnovších fotografiách vyzerá ako zvodný anjel prezlečený za vzornú susedku. A s kosačkou jej to naozaj sekne!

Nevinná zvodkyňa! Po mnohých snímkach zachytávajúcich sexi modelky v umeleckých pózach človeku padne dobre trochu zmeny. A presne to sa Marise Miller podarilo. Zahrala sa na klasickú predstavu každého amerického muža, spojila obyčajú ženu s dokonalou topmodelkou a výsledok je vynikajúci!

„Viem, že muži sú vizuálne založení a tak som si myslela, že by mohlo byť zábavné zahrať si sexi dievča od susedov fantáziu,“ povedala na margo svojich fotografií v najnovšom čísle magazínu FHM. A na svojom výzore si dala teda záležať – ešte aj trávnik kosí v topánkach na poriadne vysokých opätkoch!

Modelka je už dlhšie súčasťou prestížnej skupinky modeliek spodnej bielizne Victoria's Secret. Ako je vidno vo videu nižšie, Marisa má v sebe aj podstatne tvrdšiu stránku, ktorú rada rozihrá napríklad pri pózovaní na plagáty Harley-Davidson.

Niet sa čomu diviť, že Marisa bola pred pár mesiacmi podľa ankety FHM vyhlásená za najsexi ženu na celom svete, pričom hlasovania sa zúčastnili ľudia z 24 krajín, v ktorých časopis vychádza. Niečo na tom dievčati asi bude!

Marisa počas fotenia na motorke Harley Davidson



V Hollywoode letia džínsy. Chcete vedieť aké? Čítajte tu!



Letné počasie je nevyspytateľné. Viete ako sa obliecť do letnej búrky? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu