Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bez milenca a polonahá: Dovolenka podľa Dary Rolins!

Dara pri fotení posadila pred seba dcérku Lauru. Zobraziť galériu (5)
Dara pri fotení posadila pred seba dcérku Lauru.

KANÁRSKE OSTROVY – Pikantné! Dara Rolins (37) sa za svoje upravené prsia nehanbí ani po pôrode. Na dámskej dovolenkovej jazde totiž pokojne zhodila vrchný diel plaviek. Pri fotení si však svoje prednosti pre istotu rafinovane kryla.

Má tolerantného partnera! Matěj Homola nemá problém s tým, že jeho polovička chodí na dámske jazdy so svojou manažérkou. Obe totiž majú zhruba dvojročné dcérky, a tak sa príliš z reťaze odtrhnúť nemôžu.

Tento rok však Dara Rolins svoj pobyt na Kanárskych ostrovoch okorenila nahotou. Ako totiž vidno na jednej z fotografií, vrchný diel plaviek na sebe nemala! Speváčka je známa tým, že s nahotou veľký problém nemá. „Nie je nič krajšie, než vkusne nafotené nahé ženské telo. Byť mamou neznamená byť odrazu puritánkou,“ povedala nám pred časom.

Dnes sa však Dara vyjadruje trošku opatrnejšie. „Občas sa opaľujem aj hore bez, ale iba ak je okolo ľudoprázdno alebo len samí domorodci,“ okomentovala s úsmevom inkriminovaný záber. Zdá sa teda, že odvážna je najmä v zahraničí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu