Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rolins mala moderovať Talentmaniu: Nie som blbá, na Adelu nemám!

Dara Rolins a Adela Banášová. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins a Adela Banášová.

BRATISLAVA – Mohla sa zase nabaliť! Dara Rolins (37) dostala ponuku na účinkovanie v medzinárodnej talentovej šou. Lukratívny kšeft však odmietla. Dôvod? Moderátorská jednotka Adela Banášová (29)!

Jeseň bez Dary! Po Česko Slovenskej SuperStar sa televízie rozhodli, že divákom ponúknu rovno dve medzinárodné talentové šou. Do jednej z nich bola oslovená aj Dara Rolins. „Ale nedohodli sme sa,“ hneď poprela svoje účinkovanie pop diva.

Ako nás speváčka uistila, dôvodom jej odmietnutia neboli peniaze. „K tým sme sa ani nedostali. Ponuka bola na moderovanie a to sa mi práve nechce robiť, nie je to úplne pre mňa,“ tvrdí Dara, ktorá sprevádzala programom Slávik 2008. „Predstavte si, že by som to prijala a porovnávali by ma s Adelou Banášovou. Ona je bohyňa. Ja mám súdnosť a nebudem robiť to, na čo nemám,“ vstúpila si do svedomia Rolins.

O tom, že o ponuke vážne neuvažovala, svedčí aj fakt, že blondínka presne nevie, ktorá televízia ju do šou lanárila. „S produkciou komunikovala len moja manažérka a neprišlo to od vážnej fázy, takže naozaj neviem. Ale myslím, že to bolo do Talentmanie, ktorú robí Markíza s Novou,“ prezradila nám. V programe sa nakoniec objaví Adela Banášová ako porotkyňa po boku Paľa Haberu a Aleny Šeredovej. Moderátorom bude Leoš Mareš.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu