Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Zmrznuté bradavky Dary Rolins: Ani podprsenka ju nezachránila!

Dara Rolins a jej trčiace bradavky. Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins a jej trčiace bradavky.

KOŠICE – Opäť ich ukázala! Dara Rolins (38) sa aj tento rok zapojila do projektu, ktorého cieľom je poukázať na problematiku rakoviny prsníka. Speváčka počas pochodu Košicami predviedla vďaka chladnému počasiu svoje bradavky. Tie sa jej doslova drali spod trička. Neskryla ich ani podprsenka!

Nie je to prvý raz! Dara Rolins už svoje bradavky pod tričkom predviedla. A to minulý rok, keď prišla na jedno kolo projektu Česko Slovenská SuperStar takzvane naostro. Tentoraz si podprsenku obliekla, ale nepomohlo... Speváčkine zmrznuté bradavky nezastavili ani dve vrstvy oblečenia. Od zimy sa triasli počas pochodu na podporu boja proti rakovine prsníka, ktorý sa konal v Košiciach.

„Zima mi teda bola riadna. Ale myšlienka pochodu, dobrá nálada a skvelá spoločnosť to všetko prebili,“ povedala nám Dara. Kvôli chladnému počasiu si však neskôr na seba nahodila čierny plášť. „Tak tento pršiplášť sa stal túto jar najfrekventovanejším kúskom z môjho šatníka,“ posťažovala sa blondínka na neustály dážď. Verí však, že leto to všetko napraví horúcimi slnečnými lúčmi. A potom sa môžeme tešiť na sexi kúsky z jej garderóby.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu