Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vstávanie s Pamelou Anderson: Snaží sa dostať chlapov z postele!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson

SYDNEY – Budííííček! Čo by za to dali mnohí muži sveta, keby ich takto v priehľadnom negližé prebúdzala Pamela Anderson (42). Kedysi nepredstaviteľná vec, dnes už realita. Čo tam po tom, že herectvo tejto blonďavej Kanaďanky nestojí za veľa. Stačí, že sa dá na ňu stále pozerať a vzbudzuje hriešne myšlienky!

Na toto zrejme vsadil tvorca nápadu Darren Winterford, keď si povedal, že spraví z Pamely ranné zvonenie. A tak sa v Austrálii objavil iPhone s videozvonením, ktorým vás táto sexica pozvoľna zobúdza. Tým, že sa na displeji predvádza sporo odetá, mužom sa oči hravo otvoria! Hoci sama Pamela o úspešnosti budenia mierne zapochybovala. „Vždy som mala problém dostať chlapov z postele, tak vám negarantujem, že to bude fungovať,” dvojzmyselne okomentovala zvonenie.

Pamela mu prepožičala aj svoj hlas, a tak sa okrem lascívneho pretŕčania sama prihovára: „Dobré ráno, zlato! Ahoj, zobuď sa! Šup, zlato, vstávaj! Hop, spadli mi gaťky! Si hladný?“ Bývalá hviezda seriálu Baywatch priznala, že nie je veľký iPhone fanúšik. Nedokáže ho údajne správne používať. Určite ju však nadchol nápad, keď pristúpila na spoluprácu. A zrejme v tom neboli len peniaze. „Ľudia ma radi oslovujú so šialenými nápadmi a ja rada idem do niečoho, čo je zábavné,“ poznamenala. Pamela je v poslednej dobe v Austrálii varená pečená. Okrem tohto projektu sa objavila aj v obľúbenej televíznej šou Dancing with the Stars, čo je paralela nášho Let´s dance.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu