Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dlouhý († 52) pred smrťou: Radosť z bábätka!

Český herec Vladimír Dlouhý Zobraziť galériu (2)
Český herec Vladimír Dlouhý

PRAHA – Pozitívna udalosť pred tým, než ho zabila rakovina! Aj keď v posledných dňoch a týždňoch trpel zosnulý herec Vladimír Dlouhý († 52) bolesťami, krátko pred smrťou prežil chvíle radosti z narodenia bábätka.

Protichodné pocity zažíva v týchto dňoch brat mŕtveho herca Vladimíra Dlouhého Michal. Na jednej strane oplakáva milovaného človeka, na druhej strane sa teší z čerstvo narodenej dcérky. Z jej príchodu na svet sa krátko pred smrťou tešil aj zosnulý umelec.

„Vladimír sa z toho ešte stihol radovať. Michalovi však kazilo radosť z narodenia dieťaťa vedomie, že odchod jeho brata z tohto sveta sa nevyhnutne blíži. Preto dcérkino narodenie nevytruboval do sveta,“ povedal denníku Aha! zdroj z okolia rodiny.

Práve známy herec bol okrem gynekológa jediným človekom, ktorý dopredu vedel, že sa narodí dievčatko. „Spravili sme takú vec, že sme môjmu bratovi Vladimírovi dali ako darček zapečatenú obálku, kde bola snímka z ultrazvuku a na papieriku napísané pohlavie plodu,“ zveril sa v marci Michal týždenníku Story.

On, ani jeho žena, do poslednej chvíle nevedeli, či očakávajú syna alebo dcéru. Prečo to takto urobil? Možno sa bál, že by sa Vladimír nemusel pôrodu dožiť a takto by aspoň vedel, ako bude ich rod pokračovať.

Samotný herec po sebe okrem manželky Petry zanechal trojročné dvojičky, synov Jana a Jiřího. Z prvého manželstva mal ešte aj dcéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu