Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nora Mojsejová: Strach o život!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA/KOŠICE – Museli meniť plány! Kontroverzný párik z košického Pereša si tento rok neužije dovolenku, ktorá by bola úplne podľa ich predstáv. Príčinou je strach Nory Mojsejovej (51) o život.

Žiadna exotika na ostrovoch Bora Bora či Maledivy, žiadne luxusné nákupy v Dubaji. Tohtoročná dovolenka manželov Mojsejovcov bude o čosi skromnejšia, než býva na ich pomery zvykom. Dvojica sa totiž chystá „iba“ do Chorvátska.

Príčinou je Norin strach o život. Bojí sa, že keby museli ísť niekam letecky, stroj by sa zrútil. „Ona teraz nesadne do lietadla. V poslednej dobe ich padlo až príliš veľa, preto sa tak bojí,“ povedal topkám Braňo.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, pri Jadranskom mori im bude poskytnutá dostatočná dávka luxusu. Manželia tam majú prenajatý celý dom s kuchárkou a pomocným personálom. Cenu pobytu spevák nekonkretizoval. „Pôjdeme autom a vezmeme aj psíkov,“ dozvedeli sme sa od Mojseja, ktorý vraj od decembrovej opileckej aféry seká dobrotu.

„Odvtedy som v ústach nemal pohárik. Keď sa v mojom živote odohrá podobný prešľap, úplne mi prestane alkohol chutiť,“ povedal hudobník, pričom jedným dychom dodal: „Ja nikdy nepijem dlhšie ako desať dní. Ak by som to mal zrátať, tak za 6 rokov som bol v liehu dokopy 13 dní.“

Uvidíme, či mu to vydrží. Ak by však opäť podľahol pokušeniu, zrejme by sa z toho už nevysekal. Manželka by pravdepodobne druhýkrát žiadosť o rozvod nestiahla. A romantickým dovolenkám vo dvojici by bol tiež definitívny koniec.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu