Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mojsejov vyhadzov z Eurovízie: Odstavil ho chľast, či hrozný spev?!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (3)
Braňo Mojsej

BRATISLAVA – Chcel zabodovať, ale je na dne! Braňo Mojsej (42) plánoval všetkým ukázať. Prihlásil sa do Eurovízie a veril v úspech. Potom sa však ocitol na psychiatrii. Ba čo viac, v oficiálnom zozname finalistov pesničkovej súťaže nefiguruje. Čo je za tým?!

Totálne to pohnojil! Braňo Mojsej sa prihlásil do Eurovision Song Contest 2010, kde chcel dokázať, že vie urobiť dobrú pieseň a rádiá sa jeho tvorbe vyhýbajú neprávom. Ale asi len ťažko by mohol vo výpravnej šou súťažiť spoza múrov psychiatrickej kliniky. Alkoholové excesy mu však celý jeho plán prekazili.

Topky.sk totiž získali kompletný zoznam finalistov. A Mojsej v ňom nefiguruje. Zisťovali sme dôvod. „O postupujúcich do národného Eurosongu 2010 rozhodovala interná odborná porota Slovenskej televízie, ktorá posudzovala konkrétne skladby jednotlivo aj spoločne. Keďže ide o pesničkovú súťaž, ktorej víťaz nás bude reprezentovať v zahraničí, rozhodovala o postupe kvalita samotnej skladby, nie meno interpreta,“ povedal nám k tomu Martin Kontúr, PR manažér STV.

Nakoniec sa teda zdá, že Braňova pieseň jednoducho nezaujala. Nech už je dôvod akýkoľvek, isté je, že Braňo tak či tak svoju šancu premárnil. Z Pereša by totiž okamžite rozpútal kampaň proti nespravodlivému vylúčeniu z Eurovízie, no prípadné výkriky z psychiatrie by asi nikto nebral vážne.

 

Pieseň Šťastie na diaľku, s ktorou chcel Braňo Mojsej súťažiť v Eurovízii.



This text will be replaced


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu