Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Románik Podzámskej a Chrena: Pozrite, čo ste spôsobili Kosorínovej!

Mirka Kosorínová kvôli Chrenovi a Podzámskej odchádza do zahraničia. Zobraziť galériu (6)
Mirka Kosorínová kvôli Chrenovi a Podzámskej odchádza do zahraničia.

BRATISLAVA – Netrpí iba kvôli zlomenému srdcu! Tanečnica Mirka Kosorínová (27), ktorá tvorila donedávna pár s Matejom Chrenom (28), je po ôsmich rokoch opäť sama. Príčinou rozpadu vzťahu je podľa našich informácií Elena Podzámska (38). Rozchodové obdobie je pre blondínku o to ťažšie, že náročné chvíle jej ešte viac strpčujú herečka s tanečníkom tým, ako sa správajú.

Let´s Dance 4 nebolo iba o pozitívnych emóciách. Pre niektorých bola tohtoročná tanečná šou symbolom smutného a trpkého sklamania. Napríklad pre tanečnicu Mirku Kosorínovú a kameramana Mária Ondriša. Tí sa po niekoľko rokov trvajúcich vzťahoch rozišli so svojimi polovičkami Matejom Chrenom a Elenou Podzámskou. Zatiaľ čo prvá spomínaná dvojica sa trápi, druhý párik si užíva. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že herečka sa dala s tanečníkom dokopy.

Podzámska a Chren sa od seba nevedia odlepiť, okato spolu flirtujú a dokonca si to podľa medializovaných informácií namierili po finálovom žúre Let´s Dance k herečke domov. Je prekvapivé, ako jednoducho a rýchlo dokázal hodiť tanečník za hlavu osemročný vzťah s Mirkou. A takto bezproblémovo si užívať. Ľudia z Matejovho okolia sú z jeho správania zaskočení. „Aspoň už mohol počkať, kým sa skončí Let´s Dance. Veď Mirku dostával do maximálne trápnych situácií. Ako sa mala počas prenosov cítiť?“ kladie si otázku človek blízky Chrenovi, ktorý podotýka, že si po tak dlhom partnerskom zväzku Kosorínová vyslúžila iba zradu, poníženie a zlomené srdce.

Z Mirkiných vyjadrení, ktoré sa týkajú tejto háklivej témy, je cítiť, že rozchod nezvláda ľahko. „Dúfam, že budúcnosť bude raz svetlá aj pre mňa. Človek je raz hore, raz dole. Snáď aj ja mám právo byť raz šťastná,“ povedala nám smutne Kosorínová po skončení Let´s Dance. Ako sme sa od blonďavej tanečnice ďalej dozvedeli, nepríjemné udalosti ju dohnali k tomu, že sa chce načas vytratiť zo Slovenska. Dôvod? Skrátka nezvláda pohľad na to, ako sa človek, ktorého milovala, stretáva s inou ženou. A ešte k tomu po tak krátkej dobe od vzájomného rozchodu.

„Rada by som vybehla na nejaké krátke dovolenky. Chcela by som ísť k moru. Možno, že vycestujem na pár dní do New Yorku," vyjadrila sa kráska, ktorá sa chce maximálne zahĺbiť do roboty, aby zahnala smutné myšlienky. „Leto budem tráviť pracovne. Vyučovať tanec a vystupovať. Dokonca sme sa už bavili s babami z Let´s Dance, že by sme vybehli na nejaký výlet,“ prezrádza Mirka svoje plány do blízkej budúcnosti. Snáď sa jej podarí zabudnúť na to všetko trápenie, keď bude od Slovenska vzdialená stovky kilometrov.

Sledujte TOPKY TV: Mirka Kosorínová o rozchode a budúcnosti. (Na videu spolu s Erikom Ňarjašom).



Mirka Kosorínová a Erik Ňarjaš - čo ich čaká a aké majú plány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu