Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Stupňovanie krízy Chrena a Kosorínovej: Už sa jeden druhému vyhýbajú!

Kosorínová a Chren sedeli počas Let’s Dance na opačných koncoch hľadiska. Zobraziť galériu (10)
Kosorínová a Chren sedeli počas Let’s Dance na opačných koncoch hľadiska.

BRATISLAVA – Škrípe im to! Osemročný vzťah Mirky Kosorínovej (27) a Mateja Chrena (28) je vo vážnej kríze. Dokázalo to aj nedeľné kolo Let’s Dance. Počas neho sa totiž partneri k sebe správali tak, akoby sa ani nepoznali.

Obchádzajú sa! Tanečník Matej Chren pre topky.sk priznal krízu so svojou dlhoročnou partnerkou Mirkou Kosorínovou. To, že ich vzťah poriadne škrípe, bolo evidentné aj na poslednom prenose Let’s Dance.

Mirka sedela pri Štefanovi Skrúcanom a Matej pri Elene Podzámskej. Na tom by nebolo nič zvláštne, veď ide o ich tanečných partnerov. Zarážajúce to však bolo po tom, čo herečka opustila priestory Starej tržnice - krátko pred Horúčkou nedeľňajšej noci. Matej sa totiž logicky mohol posunúť bližšie ku svojej priateľke Mirke. Túto možnosť však nevyužil. Radšej zostal sedieť ďaleko od nej.  

Dvojica sa nestretávala ani počas reklamných brejkov. Chren si bol pokecať napríklad s Dominikou Lukáčovou, partnerkou Štefana Skrúcaného, pričom Kosorínovú obchádzal. Keď sa aj dostal do jej tesnej blízkosti, oddeľoval ich práve Skrúcaný. „Necháme to voľne plynúť a uvidíme, ako sa to vyvinie,“ povedali nám Mirka a Matej k svojej kríze pred týždňom. Ako však vidno, k lepšiemu to, bohužiaľ, medzi nimi nesmeruje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu