Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kríza Chrena a Kosorínovej z Let´s Dance: Hrozí KRACH osemročného vzťahu!

Mirka Kosorínová a Matej Chren Zobraziť galériu (13)
Mirka Kosorínová a Matej Chren

BRATISLAVA – Škrípe to medzi nimi! Osemročný vzťah tanečnice Mirky Kosorínovej (27) a jej partnera Mateja Chrena (28) sužuje kríza. Podľa našich informácií je príčinou čerstvo rozídená Elena Podzámska (38), ktorá v Let´s Dance drala parket práve s Mirkiným priateľom. Herečka má k nemu až podozrivo blízko.

Vyzerá to, ako keby sa v tajnosti dohodli. Najprv sa rozišla Elena Podzámska s priateľom Máriom Ondrišom, teraz priznáva problémy v osemročnom vzťahu herečkin tanečný partner Matej Chren. Ten síce ešte stále tvorí pár s Mirkou Kosorínovou, no zdá sa, že už to nebude trvať dlho.

„Každý vzťah prechádza nejakou krízou. S Mirkou sa nevidíme až tak často. Nejaké nezhody občas vzniknú,“ povedal topkám Matej Chren, keď sme zisťovali, či je medzi ním a Kosorínovou všetko v poriadku. Paradoxné pritom je, že na rovnakú otázku odpovedala tanečnica rozdielne. „O žiadnej kríze neviem,“ povedala rázne. Na základe ich vyjadrení, ktoré si protirečia, nie je vylúčené, že dlhoročný vzťah speje do záhuby.

Dôkazom môže byť aj to, že ešte stále zadaný Matej nemá vôbec problém ospevovať Elenu Podzámsku. „Je to pekná žena, ktorá mi je aj sympatická. Hoci sa mi páčila aj Kateřina Brožová, s ktorou som v Let´s Dance tancoval, musím podotknúť, že s Eňou som si porozumel najlepšie,“ povedal Chren. Keď sme sa ho spýtali, či mal s herečkou aj nejaké pletky, zatĺkal, zatĺkal a zatĺkal. „Nie, nie, nie, určite nie,“ ubezpečoval nás Matej.

Mirka si to však zjavne nemyslí a Podzámska jej poriadne leží v žalúdku. „Keby som nežiarlila, tak by to nebolo normálne. Mateja mám rada a nie je mi ľahostajný,“ povedala topkám. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to nakoniec medzi Chrenom a Kosorínovou dopadne. Už teraz je však isté, že vyhliadky do budúcnosti nie sú ružové. Svedčí o tom aj ich vyjadrenie. „Necháme to voľne plynúť a uvidíme, ako sa to vyvinie,“ zhodli sa obaja.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu