Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Puškárovej strach o syna: Ukryje ho u rodiny!

Zlatica Puškárová je zodpovednou matkou. Zobraziť galériu (11)
Zlatica Puškárová je zodpovednou matkou.

BRATISLAVA – Na svoje dieťa je citlivá! Zlatica Puškárová (32) sa približne o mesiac zúčastní pochodu proti rakovine v Košiciach. Hoci syn Leonard (3 mes.) pocestuje na východ s ňou, verejne ho ukazovať nemieni. Dokonca aj cez mesto bude moderátorka kráčať bez neho.

Dieťa ju zmenilo! Zlatica Puškárová priznáva, že kedysi starostlivosť o svoje zdravie zanedbávala. „Odkedy mám syna, vnímam to intenzívnejšie. Chcem, aby ma mal pri sebe celý život,“ dojato nám povedala na včerajšej tlačovej konferencii usporiadanej pri príležitosti pochodu proti rakovine.

Moderátorka sa stala novou tvárou akcie, ktorej druhý ročník sa bude konať v júni v Košiciach. A pomerne čerstvá mamička prisľúbila osobnú účasť. „Plánujem sa zúčastniť. Leo pôjde so mnou, ale na pochod ho nevezmem. V tomto som veľmi citlivá mamina a chcem, aby si užil čo najviac anonymity,“ prezradila nám Puškárová. Jej obavy sú celkom opodstatnené, veď na minuloročnom pochode sa zúčastnilo takmer 4000 ľudí.

Košičania teda nebudú mať možnosť nahliadnuť do prominentného kočiarika. Zlatica nechá synčeka u rodiny, ktorú má na východe. Či tam s nimi pocestuje aj Patrik Šhttp://www.joecafe.sk/#/sk/po-cely-den-cerstve-menu/ Joe Cafe, Sandwich & Cocktail Bar : "Po celý deň čerstvé" Menuvajda, zatiaľ nie je isté. „To uvidíme ešte,“ povedala Puškárová.

Jasné však je, že pochodu sa nezúčastní herečka Petra Polnišová. Tá má totiž termín pôrodu stanovený len tri dni pred konaním akcie. „Buď budem práve rodiť, alebo budem veľmi čerstvá mamička. A to sa ešte nepatrí odísť od bábätka,“ tvrdí Petra, ktorá by tiež mala porodiť syna.

Viac informácií o Zlaticinom pochode proti rakovine nájdete TU!

 

Sledujte TopkyTV: Zlatica Puškárová o pochode a synovi.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu