Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šedá myška Puškárová: Syna nechala doma, vymenila ho za baby!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (8)
Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Chystá návrat do Markízy a syn si zvyká na chvíle bez mamy! Zlatica Puškárová (32) sa netají tým, že sa už čoskoro objaví na televíznych obrazovkách. A to iba dva a pol mesiaca po pôrode. Malého Leonarda jej bude zrejme zatiaľ strážiť mama, ktorá vnuka varovala aj včera, keď si plavovláska vyrazila podvečer do spoločnosti.

Moderátorka Zlatica Puškárová si včera odskočila od svojho dvojmesačného synčeka Leonarda, aby si prišla poklebetiť so známymi dámami. Plavovláska na seba hodila šedé šaty, v ktorých pôsobila ako nenápadná myška, a vyrazila na spoločenskú akciu. Tú zorganizovala jej kolegyňa z brandže Alena Heribanová.

Blondínka sa zdržala zhruba hodinu, lebo sa vraj ponáhľala za synom. „Zlatku Puškárovú tu už síce nevidím, ale vravela, že sa možno ešte vráti. Išla sa vraj dohodnúť s mamou na strážení,“ vysvetlila Heribanová.

Ako sa zdá, markizáčka už začína pomaly pripravovať synčeka na to, že s ním nebude tráviť toľko chvíľ, ako doteraz. Už o pár dní by sa totiž mala vrátiť do práce a moderovať politickú reláciu Na telo. V súvislosti so Zlaticiným ukončením materskej dovolenky sa topky.sk snažili spojiť so samotnou moderátorkou, no bezúspešne. Keď sme ju na spomínanej akcii niekoľkokrát požiadali o rozhovor, vždy sa nám dostalo odpovede: „Áno, jasné. Prídem o chvíľočku.“ Zostalo však len pri rečiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu