Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozmar Kollárovej ex Štofaníkovej: Nechcem už luxusný byt, ale... celý DOM!

Martina Štofaníková byt už nechce, ide stavať dom. Zobraziť galériu (5)
Martina Štofaníková byt už nechce, ide stavať dom.

BRATISLAVA – Bývalá milenka podnikateľa Borisa Kollára (44) sa rozhodla, že luxusný státisícový byt od boháča už nechce nazývať svojím domovom. Zistili sme, že Martina Štofaníková (30) už zháňa pozemok pre stavbu rodinného domu!

Zbavuje sa luxusného daru a ide stavať! O tom, že sa Martina Štofaníková chystá predať byt, ktorý dostala približne pred rokom od milionára, sme vás na topkách informovali zhruba pred dvoma mesiacmi. Brunetkino rozhodnutie začína v súčasnosti naberať čoraz reálnejšie kontúry. Za peniaze, ktoré by zinkasovala za nehnuteľnosť situovanú v centre mesta, si plánuje kúpiť pozemok v okolí Bratislavy. Na ňom plánuje vybudovať sídlo pre seba a svojho syna.

„Áno je to pravda. Chcem si splniť sen a postaviť rodinný dom podľa mojich predstáv. Už sa aj niečo črtá. Je to na spadnutie, ale nechcem to zakríknuť,“ netajila Štofaníková, ktorá už dokonca zháňa architekta. Ako sme sa ďalej dozvedeli od hovorkyne politickej strany, v ktorej figuruje aj Kollár, prijala by pokojnejší spôsob života. „Ako dieťa som milovala prechádzky po záhrade, pestovali sme zeleninu a ovocie. Chýba mi to, odkedy bývam v byte," povedala Štofaníková, ktorá vyrastala v rodinnom dome.

O tom, že sa Martina chce zbaviť nehnuteľnosti, ktorú dostala od Borisa Kollára, vie aj samotný boháč. „Keď to chce predať, nech to predá," povedal nám k tejto téme. Jeden z dôvodov, čo k tomuto kroku Štofaníkovú vedie, je aj to, že nezvládala utiahnuť vysokú hypotéku. Milionár totiž do nehnuteľnosti v hodnote 400 000 € investoval vtedy 166 tisíc a zvyšok donedávna splácala slobodná mamička.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu