Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Crowe pred útekom zo štúdia odkázal reportérovi: Choď do r...!

Russell Crowe pri premiére nového Robina Hooda Zobraziť galériu (5)
Russell Crowe pri premiére nového Robina Hooda (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Herec Russell Crowe (46) utiekol z rozhlasového štúdia BBC, kde poskytoval rozhovor o svojom novom filme Robin Hood. Herec neuniesol kritiku naznačujúcu, že z bytostne britskej legendy Robina Hooda urobil svojim prízvukom Íra, napísala to agentúra Reuters.

Crowe sa narodil na Novom Zélande a vyrástol v Austrálii. Britské médiá kritizujú jeho prízvuk v úlohe Robina Hooda v novej dobrodružnej filmovej adaptácii klasického námetu, ktorá mala svetovú premiéru tento týždeň na filmovom festivale v Cannes.

Reportér BBC Mark Lawson povedal, že z Croweovho výkonu nadobudol dojem, že "Robin Hood bol Ír, ktorý často jazdil na dovolenku do Austrálie". "Potom máš hluché uši, kamarát, vážne hluché uši, ak si myslíš, že toto je írsky prízvuk," odsekol Crowe. Lawson sa ho potom spýtal, či teda ten prízvuk mal byť severoanglický. Robin Hood, zbojník z 13. storočia, ktorý podľa povestí bohatým bral a chudobným dával, žil v lese neďaleko severoanglického mesta Nottingham.

"Nie, ten mal byť taliansky ... to ti nedošlo? Choď do r...," zareagoval herec, a potom ho ešte bolo počuť mrmlať: "Tú írsku záležitosť teda nechápem. Vôbec to nechápem." Medzitým sa zdvihol a odišiel od rozhovoru.

Crowe, ktorý získal Oscara za svoju úlohu vo filme Gladiátor z roku 2000, je známy prchkou povahou. Zatiaľ najvážnejší známy incident sa odohral v roku 2005, keď bol zadržaný za to, že hodil telefón po pracovníkovi newyorského hotela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu