Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Russell Crowe už nechce byť vlasáč! Kvôli Robinovi Hoodovi sa ostrihal

Russel Crowe ešte s dlhými vlasmi.
Russel Crowe ešte s dlhými vlasmi. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Novozélandský herec Russell Crowe sa pre rolu Robina Hooda nechal ostrihať. Podľa neho by totiž jeho dlhé vlasy mohli fanúšikom legendárneho hrdinu pripomínať skôr rockera.

Herec tiež dodal, že Hood v jeho podaní nebude nosiť pančuchy, v ktorých väčšinou tohto lukostrelca zobrazujú. "Ide o obdobie rokov 1198 až 1202, pančuchy vynašli až o 400 neskôr. Mám pripravené veľmi pekné, elegantné kožené nohavice," citovala hviezdu internetová stránka DigitalSpy.co.uk.

V snímke režiséra Ridleyho Scotta, zatiaľ známou ako Nottingham, si Hoodovu lásku Marianu zahrá austrálska herečka Cate Blanchett. K hereckému obsadeniu sa pridali Scott Grimes, Kevin Durand a Alan Doyle, ktorí by mali stvárniť členov Hoodovej družiny.

Tridsaťsedemročný Grimes je známy najmä ako Dr. Archie Morris zo seriálu Pohotovosť (1994). V Robinovi Hoodovi si zahrá Willa Scarleta. Tridsaťpäťročný Durand, známy zo seriálu Nezvestní (2004), stvárni Malého Johna. Tridsaťdeväťročný Doyle, ktorý si zahrá Alan-a-Dalea, sa preslávil ako spevák kanadskej folk-rockovej skupiny Great Big Sea.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu