Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Unikli domáce VIDEÁ Jacksonových detí: Rodinu to pobúrilo!

Princ Michael II. predvádza scénu z Hviezdnych vojen Zobraziť galériu (6)
Princ Michael II. predvádza scénu z Hviezdnych vojen

LOS ANGELES - Na videoserver YouTube preniklo domáce video s deťmi popového speváka. Necelý rok po smrti Michaela Jacksona, ktorý sa vždy snažil držať svoje tri deti z dosahu médií, tak na verejnosť unikli zábery s jeho dcérou Paris (12) a synom Princom Michaelom II (8).

Paris na záberoch rapuje a Princ Michael II. (8) spieva a predvádza scénu z Hviezdnych vojen. Nie je zatiaľ známe, kto videá z domáceho archívu na internet vložil.

Jacksonova rodina reagovala na vloženie videa na internet značne pobúrene. Dedko detí Joe Jackson v rozhovore pre server Popeater.com uviedol, že teraz po osobách zodpovedných za zverejnenie tohto videa pátrajú. Vylúčil, že by ich prezentovali vnúčatá samé.

Michael Jackson zomrel minulý rok v júni na zlyhanie srdca po predávkovaní liekmi. Jeho dve staršie deti, Michael (13) a Paris, vystúpili na verejnosti vo februári pri odovzdávaní cien v Los Angeles. Na javisku poďakovali v mene svojho otca za posmrtne udelenú cenu Grammy za celoživotné dielo. Jacksonove deti teraz vychováva ich babička Katherine Jacksonová (79).

VIDEO: Rapujúca dcéra kráľa popu Paris Jackson




VIDEO: Malý Princ Michael II. spieva a predvádza scénu z Hviezdnych vojen


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu