Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tajomstvo odhalené: Jacksonovho najmladšieho syna porodila Mexičanka!

Zobraziť galériu (5)

LOS ANGELES - Aj keď sa po smrti Kráľa popu k jeho deťom hlási čoraz viac biologických rodičov, médiám sa podarilo zistiť skutočný pôvod najmladšieho potomka. Blanketa (7) nosila pod srdcom deväť mesiacov mexická sestrička, ktorá spĺňala Jacksonove (†50) náročné požiadavky!

Blanket, vlastným menom Prince Michael Jackson II, sa narodil 21. februára 2002 v nemocnici v blízkosti San Diega (Južná Kalifornia). Podľa najnovších zistení britského denníka Mirror ho na svet priviedla pohľadná Mexičanka so zdravotníckym vzdelaním - Helena. Tá však podľa rodného listu nie je chlapcovou biologickou matkou. V úradnom dokumente sa totiž nachádzajú informácie len o právoplatnom otcovi, ktorým je aj napriek mnohým pochybnostiam zosnulý spevák.

Helena bola jednou z mnohých adeptiek na vynosenie Jacksonovho tretieho dieťaťa. Michael si totiž prezrel hneď niekoľko zložiek, ktoré obsahovali fotky žien, ich minulosť a rodinnú anamnézu. Na Maxičanke ho vraj už na prvom stretnutí upútalo viacero vecí. "Vybral si Helenu, pretože mala latino korene, americké občianstvo a dosť bledú pokožku. Páčila sa mu, pretože bola atraktívna a vyzerala inteligentne. Bola sestričkou alebo zdravotníckou asistentkou, to sa mu páčilo tiež," prezradil britskému plátku Michaelov blízky priateľ.

Hudobná hviezda si pre svojho posledného potomka údajne rovnako starostlivo vyberala aj biologickú matku. Michael túžil po dieťati s dizajnérskym talentom a zrejme tomu prispôsobil i okruh potenciálnych darkýň vajíčok. Hoci meno dotyčnej dámy už zrejme nikdy nebude známe, isté je, že jej vajíčko bolo oplodnené práve spevákovými spermiami a zavedené do Heleninej maternice. Mexičanka za svoje služby získala množstvo darčekov, zabezpečenie všetkých materiálnych potrieb a odmenu dvadsať tisíc dolárov. Tie vraj poslala svojej chudobnej rodine do Mexika.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu