Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vitteková ukázala plnšie líčka, boky a stehná!

Patrícia sa oproti minulosti mierne zaoblila. Zobraziť galériu (13)
Patrícia sa oproti minulosti mierne zaoblila.

BRATISLAVA – Je o čosi plnšia! Manželka známeho futbalistu Róberta Vitteka (29) sa po dlhšom čase ukázala spoločnosti. Pred pár dňami prišla Patrícia (31) zaspievať na módnu šou. Centrom pozornosti však nebola iba kvôli svojmu hudobnému vystúpeniu, ale aj „vďaka“ plnším líčkam, širším bokom a stehnám. Tie sa jej oproti minulosti viditeľne zaoblili.

Hoci Patrícia Vitteková nikdy nepatrila do kategórie žien „kosť a koža“, v roku 2010 mala počas svojho účinkovania v tanečnej šou Let´s Dance 4 azda najštíhlejšiu postavu. Mohlo za to práve zvŕtanie sa na parkete, ktorý drala až do ôsmeho kola.

V súčasnosti však už nie je jej telo v permanentnom pohybe, čo sa mierne odráža na jej figúre. Ako vidno na záberoch z nedávnej bratislavskej prehliadky, ktorú zorganizovala návrhárka Ivana Marmare, Patrícia je o čosi plnšia. Vidno to najmä na speváčkiných líčkach, stehnách a bokoch. Možno preto zvolila čierny outfit. O tejto farbe je totiž známe, že opticky zoštíhľuje.

Treba však podotknúť, že mamičke dvoch dcér ženskejšie krivky pristanú. Nemusí si z toho robiť ťažkú hlavu. Okrem Vittekovej sa na spomínanej módnej šou objavili aj herečka Michaela Čobejová a speváčka Barbora Balúchová. Tie si vyskúšali úlohy modeliek.

Zopár kíl navyše sa odrazilo najmä na Patríciiných stehnách a bokoch.
Zobraziť galériu (13)
Zopár kíl navyše sa odrazilo najmä na Patríciiných stehnách a bokoch.  (Zdroj: archív)

Zdá sa vám, že priberáte a neviete prečo? Vyvarujte sa najčastejších chýb pri chudnutí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu