Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Modrovský a Pocisková: Takto po sebe štekali!

Modrovský a Pocisková Zobraziť galériu (5)
Modrovský a Pocisková

BRATISLAVA – Obaja chcú mať pravdu! Tanečník Peter Modrovský (26) a muzikálová herečka Nela Pocisková (19) nám priamo pred našou kamerou predviedli, ako búrlivo si vymieňajú svoje názory!

Tvrdia, že sa nehádajú, ale opak je pravdou. Nela Pocisková, ktorá v Let´s Dance tancuje s Petrom Modrovským, si chce pri staršom partnerovi občas presadiť svoje. A kvôli tomu si po poslednom kole takmer skočili do vlasov. Priamo pred našou kamerou!

Ich hádku vyvolala Modrovského poznámka na speváčkinu adresu. „Určite mi neverila, keď som jej hovoril, že budú desiny,“ povedal, čím narážal na fakt, že ako prvá dvojica dostala od všetkých porotcov maximálny počet bodov. „No, neverím mu asi nikdy. Možno sa mu niekedy naučím veriť,“ poznamenala ihneď Pocisková, na čo Modrovský zareagoval slovami: „Aj mi ten tip vždy vyjde.“

Táto poznámka Nelu mierne pobúrila a okamžite odvrkla: „Nevyšlo ti to vždy.“ Tanečník však ani na okamih nezostal ticho a odvetil: „Ako? Vždy mi to vyšlo!“ Muzikálová herečka s jeho tvrdením nesúhlasila. „Napríklad minule si tiež hovoril, že budeme mať desiny a nemali sme ani jednu,“ prízvukovala mu, na čo sa hneď Peter ohradil: „Jednu sme mali!“

Pocisková si však naďalej tvrdila svoje: „Nie, nemali sme, ale ešte predtým myslím.“ V tom momente sa už Modrovský začal vyhovárať. „Som nehovoril, že desiny, ale že vyhráme,“ ukončil debatu tanečník.

Následne sme sa Nely spýtali, či predvádzajú podobné slovné prestrelky aj na tréningoch. „To sa nehádame, to bol príjemný rozhovor,“ zareagovala so smiechom. Modrovský jej však opäť skočil do rečí a zahlásil: „To iba pred kamerami.“ Kto vie, či  to v súkromí nevyzerá medzi nimi ešte horšie.

Nela Pocisková patrí k úspešným tváram slovenského šoubiznisu. Ktoré ďalšie ženské celebrity jej konkurujú? Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Takto sa háda Modrovský a Pocisková!

 .



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu