Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Nepoučiteľná Mórová: Diana, koleduješ si o ďalší kolaps!

Diana Mórová Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová

BRATISLAVA – S jazykom až po parket! Tak vyzerali uplynulé dni Diany Mórovej (40), ktorá napriek minulotýždňovému kolapsu nezmiernila pracovné tempo. Práve naopak. Nasadenie ešte zvýšila! Diana, chceš sa zničiť?!

Nešetrí sa! Diana Mórová ide do všetkého naplno. Dokazuje to aj v tanečnej súťaži Showdance, kde býva porotou za svoje výkony pravidelne vychválená. Dokonca aj po kolapse na generálke dokázala minulý pondelok predviesť choreografiu na skladby od kapely ABBA doslova bravúrne.

Ona sama však príliš dobrý pocit nemala. „Ľudia akoby nemali radi, že ma porota chváli. Ja si prajem byť tu ešte tak jedno kolo,“ prorokovala minulý týždeň. Tak trochu to vyvoláva dojem, akoby sa aj Diana chystala odstúpiť rovnako, ako to spravila v Let’s Dance Simona Krainová.

Naproti tomu sme sa však dozvedeli, že Mórová tento týždeň „makala ako divá“. Tri dni nakrúcala Panelák a popri tom si našla aj dostatok času na nacvičovanie choreografií. „Myslím, že trénovala 13 až 15 hodín. To je možno aj viac, ako zvykla predtým,“ povedal nám zdroj zo zákulisia šou. Herečka sa teda naozaj vôbec nešetrila.

Náročnosť posledných tréningov súvisí najviac s tým, že každý herec odtancuje dve choreografie. V Dianinom prípade ide o street dance a tahitský tanec. A ak má herečka v úmysle odstúpiť, zrejme chce aj napriek tomu odviesť čo najlepší výkon. Dúfajme len, že sa jej to dnes nevypomstí ďalším kolapsom.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu