Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná Polnišová: Takto sa pripravuje na pôrod!

Petra Polnišová čoskoro porodí syna. Zobraziť galériu (7)
Petra Polnišová čoskoro porodí syna.

BRATISLAVA – Blíži sa to! Petra Polnišová (34) privedie o pár týždňov na svet bábätko. Kvôli vysokému štádiu tehotenstva už prestala pracovať. V súvislosti s narodením synčeka sme zisťovali, ako sa herečka na pôrod pripravuje a ako si predstavuje jeho priebeh. Vieme aj, ako rieši komplikovanú situáciu s menom pre svoju ratolesť.

Už je na materskej! Petra Polnišová má mesiac a pol do pôrodu a konečne ide oddychovať. Posledné týždne pred narodením synčeka jej vyplní aj kurz pre budúce mamičky. Ten bude zrejme musieť absolvovať bez partnera Matthieu Darrasa. „Neviem, či budem môcť chodiť s ním, musel by mu to tam asi niekto prekladať,“ povedala nám Petra.

Je teda možné, že budúci otecko nebude ani pri narodení svojho syna? „Je to na jeho rozhodnutí. Zatiaľ sa odhodláva byť tam,“ prezradila nám na svojho francúzskeho priateľa herečka. Tá sa do konečného verdiktu vraj vôbec nemieša a bude rešpektovať to, k akému záveru Matthieu dospeje v otázke svojej účasti na pôrodnej sále.

Ak nepríde k nijakým komplikáciám, Petra by mala bábätko priviesť na svet prirodzenou cestou. „Zvažovala som všetky možnosti, ale pravdepodobne zostanem pri klasickom spôsobe,“ myslí si Polnišová.

Oveľa viac rozmýšľania ale venovala menu pre svoje dieťatko. Malo by byť totiž zrozumiteľné na Slovensku, aj vo Francúzsku. A to teda nie je ľahká úloha. Petra to nakoniec vyrieši zaujímavým spôsobom. „Máme vybratých zopár mien a keď sa malý narodí, potom padne konečný verdikt,“ prezradila nám svoju taktiku. Ako sa bude volať malý Darras, sa teda dozvieme až po jeho príchode na svet.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu