Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tehotná Polnišová: Vystrieda ju v Partičke Lužinská?!

Lucia Lužinská a Petra Polnišová Zobraziť galériu (6)
Lucia Lužinská a Petra Polnišová

BRATISLAVA – Návrat k "parťákom"? Keďže je herečka Petra Polnišová (33) už v pokročilom stave tehotenstva, tvorcovia relácie Partička by mali za ňu hladať čo najskôr náhradu. Zastúpiť by ju pokojne mohla Lucia Lužinská (32), ktorá s väčšinou improvizátorov študovala herectvo.

Poznajú sa veľmi dobre! V zábavnej relácii sa pravidelne ukazujú herci Róbert Jakab, Marián Miezga, Lukáš Latinák a Juraj Kemka. A práve s nimi drala školské lavice počas štúdia na VŠMU Lucia Lužinská. Tá sa netají tým, že má so všetkými kopec zábavných zážitkov.

Nie je preto vylúčené, že by mohla byť Lucia vhodnou adeptkou na záskok tehotnej Petry Polnišovej v Partičke. „Je to lákavé, lebo je to improvizácia,“ priznala Lužinská. „Možno by som potrebovala nejaký ten čas, aby som sa odvážila tak uvoľniť. Skrátka, aby som v tom programe ukázala aj nejaké svoje skryté možnosti,“ zapolemizovala si na adresu svojho prípadného účinkovania v relácii.

Pravdou však je, že vystriedať obľúbenú Polnišovú by mohlo byť ťažké. Ktovie, ako sa nakoniec s Petrinou materskou dovolenkou popasuje scenárista Partičky Dano Dangl. Možno osloví práve Luciu Lužinskú.

Sledujte TOPKY TV: Lucia Lužinská hovorí o svojom prípadnom účinkovaní v Partičke.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu