Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bývalý kat Ďurovčík: Veľmi ľutujem neúčasť v Let’s Dance!

Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA/PRAHA – Mal smolu! Ján Ďurovčík (39) sa upísal v Čechách do muzikálu Robin Hood, kvôli čomu nemohol zasadnúť do poroty v Let’s Dance 4. Zistili sme, že túto skutočnosť dosť ľutuje. Je to kvôli nízkej sledovanosti šou?

Vo štvrtej sérii markizáckej tanečnej šou sa Ján Ďurovčík vyskytuje len prostredníctvom krátkych šotov. V nich komentuje tréningy jednotlivých tanečníkov a ich šance na zabodovanie u poroty a divákov.

Funkcie kata, ktorú mal v minulých sériách Let’s dance, sa musel vzdať. V nedeľu sa totiž na českej Prime vysiela kastingová šou k muzikálu Robin Hood, kde prisľúbil svoju účasť dávno predtým, než sa Markíza rozhodla opäť siahnuť po tanečnom formáte. Topky.sk zisťovali, či ho toto rozhodnutie nemrzí.

„To, že nie som v Let’s Dance, mi je ľúto. A bolo mi to ľúto od začiatku, ešte keď ani Robin Hood nezačal. Ale keď niečo sľúbim, musím to dodržať,“ povedal nám Ďurovčík. Navyše, zdá sa, že v českej šou je nenahraditeľný. „Som režisér a choreograf predstavenia, do ktorého sa takto hľadá hlavný predstaviteľ. Tam by v porote naozaj nemohol sedieť niekto iný,“ vysvetľuje.

Občas však známy choreograf trochu aj rozmýšľa, čo by povedal jednotlivým párom v Let’s dance, keby mohol sedieť za porotcovským stolíkom. „Rád by som glosoval a kritizoval túto zostavu,“ povedal nám so smiechom. „Kritický som však dosť aj v Čechách,“ dodal.

Otázkou však je, či je spokojný so sledovanosťou Robina Hooda. Tá je podľa mediálnych výstupov dosť nízka. „Tak toto ja neriešim. Mám však informácie, že od prvej časti nám neubudol ani jeden divák a pomaličky to rastie,“ tvrdí Ďurovčík.

Zaujímavé však je, že hoci kastingy v televízii príliš veľa ľudí nepozerá, na samotné predstavenie o zbojníkovi zo Sherwoodskeho lesa je už podľa českých médií rezervovaných 10 000 lístkov. Premiéra bude v septembri a zdá sa, že nakoniec slovenského režiséra a choreografa nesklame.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu