Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miss Autosalón 2010: Toto sú sexi víťazky!

Víťazky Miss Autosalón 2010 Zobraziť galériu (4)
Víťazky Miss Autosalón 2010

BRATISLAVA – Dobojované! Brány bratislavského autosalónu sa v nedeľu zatvorili. Tohtoročný jubilejný 20. ročník ponúkol okrem nadupaných noviniek automobilového sveta aj pohľad na sexi hostesky. Spomedzi všetkých dievčat sme vybrali 34, ktoré bojovali o titul Miss Autosalón 2010. Na popredných priečkach sa však mohli umiestniť iba tri. Toto sú ony!

Hlasovanie o najkrajšie dievča autosalónu sme ukončili včera o 23:59. Do súťaže ste poslali 3 358 platných esemes hlasov. Prvú priečku obsadila dvadsaťdvaročná Monika Kršiaková z Košíc. Jej krivkám ste poslali až 838 SMS. „Z víťazstva sa veľmi teším. Na autosalóne som pracovala aj minulý rok. Ďalší ročník si zrejme tiež nedám ujsť,“ povedala pre topky.sk plavovláska, ktorá sa pýši mierami 93-63-93. Monika sa povolaniu hostesky venuje popri štúdiu na Vysokej škole bezpečnostného manažérstva v Košiciach.

Na druhom mieste v ankete o najkrajšie dievča autosalónu skončila Bianka Tóthová (22) z Lučenca s počtom 631 hlasov. Pomyselný bronz získala dvadsaťjedenročná Bratislavčanka Zuzana Buchtová. Jej tvárička a rafinovaný latexový kostým od návrhára Andreja Baraníka zaujal hlasujúcich natoľko, že na brunetkine konto zaslali 566 esemesiek. Model, v akom sa predviedla, bol ušitý špeciálne pre príležitosť bratislavského autosalónu.

Čitatelia, ktorí sa zapojili do SMS súťaže, mali možnosť získať automobil MINI na víkend s plnou nádržou. Šťastnou výherkyňou sa stala Eva Neto Polvora zo Žiaru nad Hronom. GRATULUJEME!

Všetkých 34 hostesiek, ktoré bojovali o titul Miss Autosalón 2010, nájdete TU! 

 

1. miesto - Monika Kršiaková, 22 rokov, Košice (počet sms: 838)

Miss Autosalón 2010: Toto
Zobraziť galériu (4)

 
2. miesto - Bianka Tóthová, 22 rokov, Lučenec (počet sms: 631)

Miss Autosalón 2010: Toto
Zobraziť galériu (4)


3. miesto - Zuzana Buchtová, 21 rokov, Bratislava (počet sms: 566)
Miss Autosalón 2010: Toto
Zobraziť galériu (4)


 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu