Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Batthyánymu rupli nervy, nakričal na Bekra: Ty pako!

Batthyány nakričal na Bekra Zobraziť galériu (4)
Batthyány nakričal na Bekra

BRATISLAVA – Nezvládol emócie! Zdá sa, že herec Peter Batthyány (43) v jojkárskom Showdance stráca trpezlivosť. Na jednom z tréningov sa totiž neovládol a vybuchol. Schytal to choreograf Jaro Bekr (36). Dvojica pri vzájomnej slovnej potýčke nešetrila vulgarizmami.

Nedostatok času, únava a náročné choreografie! To všetko sa podpísalo pod premenu dobre naladeného „Banána“ na uzlíček nervov. Nielenže kvôli iným pracovným aktivitám nestíha trénovať, ale dokonca mu tvorcovia šou vyberajú také náročné choreografie, ktoré jednoducho nezvláda.

Na nedávnej skúške sa už Peter neovládol a vyletel na Jara Bekra, ktorý je za zostavy zodpovedný. „Ja ti poradím jednu vec! Nechaj nás vypadnúť všetkých,“ reagoval podráždene, keď sa choreograf bezmocne pýtal, čo má s tancujúcimi hercami robiť, ak sa im nedarí.

„Ale ty pako, veď si zober situáciu... my naozaj nie sme tanečníci, ty kokšo!“ usiloval sa argumentovať nasrdený Batthyány, ktorý bol v minulosti profesionálnym tanečníkom. Paradoxné tiež je, že práve on bol spoluzakladateľom tanečnej skupiny, ktorú v súčasnosti Bekr vedie. 

Jaro počas výmeny názorov tiež Petrovi povedal, že od hercov neočakáva nič extra náročné. „Áno?! Pre mňa je to ťažké,“ rozkričal sa televízny mafián. „Neviem, ako sa dostanem dole, do prdele, ale tak to je jedno,“ neubránil sa monológu, keď sa usádzal na zem.

Dúfajme len, že sa dusná atmosféra medzi týmito dvomi tanečnými profesionálmi nebude nabaľovať. Negatívny postoj a zlá nálada by totiž mohli ovplyvniť kvalitu vystúpení. A to by v prípade takého favorita, akým Batthyány bezpochyby je, bola veľká škoda.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

VIDEO: Peter Batthyány štrajkuje na tréningoch. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu