Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsné podmienky v Showdance: Prší im za golier!

Kristína Svarinská mala dnes ťažké podmienky na tréning. Zobraziť galériu (7)
Kristína Svarinská mala dnes ťažké podmienky na tréning.

BRATISLAVA – Tancujú medzi „kýblami“! Herci a herečky nacvičujú svoje choreografie v istej petržalskej telocvični, ktorú doslova položilo zhoršené počasie. Do tréningovej haly zateká a vodu zachytávajú vedrá na podlahe.

Prvé kolo Showdance poznačil technický výpadok, teraz jojkárskemu projektu nežičí počasie. Už tretí deň prší a dážď poriadne poznačil tréningovú halu. Zatečené steny však nie sú jediným problémom.

Priamo na ploche sú totiž potrebné vedrá na zachytávanie dažďovej vody. A tak si môžu nacvičujúce celebrity namiesto I'm singin in the rain (Spievam si v ďaždi) pospevovať I'm dancing in the rain (Tancujem v daždi), hoci sú pod strechou.

Ako sme zistili, v sťažených podmienkach dnes trénovala okrem Zuzany Mauréry aj Kristína Svarinská. Ide však o profesionálky, ktoré si zhoršenú situáciu príliš nepripúšťali. „To, že do telocvične zateká, mi nevadí, keďže sa to netýka celej sály. Jednoducho treba makať. A mám aspoň prehľad, či vonku ešte prší, alebo nie,“ s nadhľadom okomentovala svoj tréning Kristína. Zdá sa teda, že ju „kýble“ nerozhádzali a svoju choreografiu nacvičí rovnako dobre, ako tú minulú.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

 

Sledujte TopkyTV: Nácvik Zuzany Mauréry v zatekajúcej telocvični.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu