Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nudná tetuška Mauréry: Premena na vášnivú dračicu!

Dve podoby Zuzany Mauréry - nudná a vylepšená Zobraziť galériu (5)
Dve podoby Zuzany Mauréry - nudná a vylepšená

BRATISLAVA – Odhodila nohavice aj zábrany! Pohľad na herečku Zuzanu Mauréry (42) v treťom kole tanečnej súťaže Showdance mnohým vyrazil dych. Vytiahla totiž zbrane najväčšieho kalibru.

Bola to správna voľba! Po provokujúcich vystúpeniach Diany Mórovej a Veroniky Paulovičovej stavila v Showdance na dávku erotiky aj Zuzana Mauréry. Choreografom a kostymérom sa z nej podarilo vyčariť slovenskú Beyoncé.

„Cítila som sa v tom dobre,“ povedala na margo svojho vyzývavého kostýmu herečka tesne po prenose. Spokojnosť v jej tvári bola badateľná. Zatiaľ, čo v minulom kole sa rozhodovalo o tom, či sa vôbec udrží v súťaži,  v pondelok jednoducho skórovala.

Rozlietané vlasy vymenila za účes ulízaný do chvosta a nie príliš atraktívny outfit pripomínajúci pani v rokoch vystriedali sexi šatôčky. „Určite mi to pomohlo. Aj kostým, aj účes,“ priznala Zuzana.

Po dvoch fádnych vystúpeniach teda prišlo jedno geniálne. Nechajme sa prekvapiť, čo na nás Mauréry vybalí nabudúce. Vráti sa k imidžu tetušky alebo ostane verná dračici?

Ak vás zaujíma, aké vystúpenie predviedla Diana Mórová, kliknite SEM.

Odvážny outfit Veroniky Paulovičovej nájdete TU.

Sledujte TOPKY TV: Zuzana Mauréry hovorí o svojom účinkovaní v súťaži a zmene imidžu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu