Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šimkovičová v zajatí mužov: Odvážne dotyky a oblizovanie na krku!

Šimkovičová v zajatí mužov. Medzi nimi aj manžel Igor (v podrepe). Zobraziť galériu (5)
Šimkovičová v zajatí mužov. Medzi nimi aj manžel Igor (v podrepe).

BRATISLAVA - Trhali sa o ňu ako diví! Moderátorka Martina Šimkovičová (38) sa stala po nedeľňajšom Let´s Dance 4 stredobodom mužských túžob. Po skončení prenosu sa totiž na ňu vrhli prítomní páni ako na kus mäsa. Vrátane manžela Igora.

Sympatická markizácka blondínka Martina Šimkovičová si tanečnú šou poriadne užíva. A s jej manželom Igorom to nie je inak. V bratislavskej Starej tržnici patrí k tým najhlučnejším a najvášnivejším fanúšikom svojej ženy.

Uplynulú nedeľu sa však okrem povzbudzovania aj vrhol na tvár markizáckeho spravodajstva. A dokonca mu výdatne pomáhala aj tlupa kamarátov, ktorí tancujúcu celebritu vôbec nešetrili. Dotyky, objatia, bozky či dokonca pohryznutie do krku. To všetko si od nich Martina "vytrpela".

„Sú to manželovi a moji kamaráti. Navštevujeme sa, chodíme spolu grilovať, poznáme sa dlho. Zhodou okolností išli teraz na prenos takmer samí chlapi,“ vysvetlila nám moderátorka. Vášnivé bozky na krku nám Šimkovičová odôvodnila takto: „Bolo to v rámci zábavy.“

Zdá sa, že markizácka blondínka má poriadne tolerantného manžela. Neprekážalo mu napríklad ani to, keď Martinu chytil na parkete jej tanečný partner Tomáš Altánek za prsia, čo bolo v rámci choreografie. „Igor naozaj nie je žiarlivý a rád sa zabáva,“ tvrdí Šimkovičová. K tomuto plusovému bodu treba Martininej polovičke  prirátať aj to, že je jedným z najpozornejších manželov v rámci Let´s Dance. Každú nedeľu má totiž pre plavovlásku pripravenú nádhernú kyticu ruží.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu