Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Batthyány v Showdance: Peťo, ty máš len jedny tepláky?!

Peter Batthyány na Slávikovi a v Showdance. Zobraziť galériu (7)
Peter Batthyány na Slávikovi a v Showdance.

BRATISLAVA – Nič nové na svete, dáme si repete! Zdá sa, akoby takto Peter Batthyány (43) poňal svoje účinkovanie v Showdance. V prvom kole totiž predviedol teplákovú súpravu, v akej už odtancoval choreografiu počas Slávika – vo vysielaní Markízy.

Nemá čo na seba? Peter Batthyány v priebehu posledných 5 mesiacov účinkoval ako tanečník v dvoch rôznych programoch na rozličných televíznych staniciach. Počas odovzdávania cien Slávik bol súčasťou sprievodného programu, v prvom kole Showdance bol zas za jednu z hlavných hviezd.

Spoločné na oboch vystúpeniach je to, že šlo o breakdance a obe choreografie odtancoval v rovnakej teplákovej súprave. Alebo nie? „Je možné, že to vyzeralo rovnako, ale boli to dvoje rôzne tepláky. Na Showdance som ich dostal od kostymérky, takže išlo naozaj o náhodu. Ale k tomu tancu sa jednoducho presne takéto oblečenie hodí,“ povedal nám herec, ktorému by zjavne neprekážalo prezentovať sa na pódiu v rovnakom outfite. Fanúšikovia ale už nemusia mať obavy, že by si sympatický štyridsiatnik nemal čo obliecť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu