Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z Kaliňáka moderátor: V KrimiNovinách nahradí Michalku!

Róbert Kaliňák a Pavol Michalka Zobraziť galériu (4)
Róbert Kaliňák a Pavol Michalka

BRATISLAVA – Prekvapivé rozhodnutie! Z ministra vnútra Róberta Kaliňáka bude moderátor. Na poste jojkárskych KrimiNovín vystrieda Pavla Michalka.

Televízia Joj pripravila pre svojich divákov nevšedný prvoaprílový žartík. Keďže sa už dlho hovorí o tom, ako sa moderátor KrimiNovín Pavol Michalka podobá na ministra vnútra Róberta Kaliňáka, dohodli sa, že si na jeden deň vymenia funkcie.

Politik teda zasadne do moderátorského kresla a televízna tvár zasa do toho ministerského. „Ak mám byť úprimný, nad politickou kariérou neuvažujem. Dúfam, že nebudem musieť urobiť nejaké rozhodnutia, ktoré by mali reálny dosah,“ smeje sa televízny moderátor, ktorý ďalej s humorom dodáva, že by do zákona rád pretlačil, aby v rámci cestnej kontroly zastavovali vodičov nejaké pekné a milé policajtky.

Ako sme sa od Michalka tiež dozvedeli, o svoj televízny post sa neobáva. „Keby ma pán Kaliňák nahradil v moderátorskom kresle, ja by som potom išiel na ministerstvo,“ povedal. Nechajme sa prekvapiť, ako dnes títo páni svoje nové funkcie zvládnu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu