Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jojkársky moderátor odhalil súkromie: Ukázal svoje poklady a... TAKTO vyzerá jeho vyvolená!

Pavol Michalka Zobraziť galériu (5)
Pavol Michalka (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA - Toto sú oni! Televízneho moderátora Pavla Michalku (38) poznajú diváci Krimi ako seriózneho spravodajcu, ktorý im permanentne prináša tie najhorúcejšie aktuality. V súkromí je ale tento sympatický jojkár nielen milujúcim manželom, ale aj otcom na plný úväzok. Pozrite, takto vyzerajú najväčšie lásky jeho života!

Moderátor Pavol Michalka už dlhé roky prináša divákom aktuálne informácie zo sveta spravodajstva. A hoci ho Slováci vidia na obraze deň čo deň, o jeho súkromnom živote nevedia skoro nič. V týchto dňoch však jojkár urobil výnimku a pred televíznymi kamerami ukázal nielen lásku svojho života, ale aj jeho tri malé poklady.

Tvár relácie Krimi má po svojom boku sympatickú ženu Mirku, s ktorou vychováva spoločne už tri deti – a to 12-ročnú Paulínku, 9- ročného Mirka a v septembri 2015 pribudla do šťastnej rodinky aj rozkošná dcérka Petra.

„Je to radosť a taktiež aj veľký huriavk doma. Človek sa nikdy nenudí,“ povedal pre Topstar Pavol, ktorý síce ako správny spravodajca pôsobí serióznym dojmom, no doma je vraj zábava a šantenie s deťmi na dennom poriadku. Otcovstvo si dokonca nevie vynachváliť a my musíme uznať, že mu to v takejto roztomilej podobe naozaj pristane!

Jojkársky moderátor Pavol Michalka ukázal svoju rodinku.
Zobraziť galériu (5)
Jojkársky moderátor Pavol Michalka ukázal svoju rodinku.  (Zdroj: foto: tv joj)

Seriózny moderátor Pavol Michalka si užíva otcovstvo plnými dúškami. Svojim deťom bez problémov zahrá napríklad aj bábkové divadlo.
Zobraziť galériu (5)
Seriózny moderátor Pavol Michalka si užíva otcovstvo plnými dúškami. Svojim deťom bez problémov zahrá napríklad aj bábkové divadlo.  (Zdroj: foto: tv joj)

 

Viac o téme: Pavol Michalka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu