Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Česká Miss POBÚRILA národ: Čisté FIASKO… Výsledky boli známe VOPRED!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Uplynulý víkend sa v susednom Česku niesol v znamení krásy. V sobotu večer sa na obrazovkách televízie Nova Fun vysielal živý prenos finále Miss Czech Republic 2024. Počas veľkolepého večera svoju korunku a titul získalo rovno 5 krásnych žien, ten hlavný si odniesla pôvabná Adéla Štroffeková (21), ktorá bude našich západných susedov reprezentovať na najbližšom celosvetovom finále Miss World...

Finále a rozdávanie titulov ale sprevádzal škandál, aký tu ešte nebol. Vyzerá to tak, že človek, ktorý bol zodpovedný za instagramový profil Miss Czech Republic, totálne zlyhal. Mená víťaziek niektorých kategórií sa na sociálnu sieť Instagram dostali ešte skôr, než boli vyhlásené v živom vysielaní. Za zmienku stojí napríklad Alina Demenťjeva, kráska, ktorá získala titul Miss Internatinal Czech Republic 2024 a Miss Photogenic. Kým jej podobizeň a meno už viseli na spomínanom profile, v živom prenose ešte jej výhra oznámená nebola. 

„Veď to ešte nebolo v TV. Amatéri," napísala pod príspevok istá Adela. „Aký chytrák vám spravuje sociálne siete? Toto je naozaj neprofesionálne," či „Veď to ešte nebolo v živom vysielaní," hromžili diváci. Zrejme pod návalom tejto kritiky boli komentáre napokon vymazané a príspevok prestavený tak, aby ho už nebolo možné komentovať. Nebol jediným. Rovnakým spôsobom sa vysporiadali aj s niekoľkými ďalšími. 

To však ani zďaleka nie je všetko. Ako píše český Blesk, vopred uniklo aj meno celkovej víťazky. A to ešte o 19:15, kedy finále ešte ani nezapočalo. Živý prenos totiž začal až o 20:20. Ako informuje spomínaný portál, fotografiu, prostredníctvom ktorej oznámili, že Miss Czech Republic 2024 - a teda absolútnou víťazkou - sa stáva Adéla Štroffeková síce stiahli, no vďaka šikovným sledovateľom sa začala šíriť aj na sociálnej sieti Tik Tok. A tak začali rozhorčení diváci vo veľkom debatovať o tom, že víťazky boli stanovené dlho vopred a celá "maškaráda" ohľadom živého vysielania a prítomnej poroty bola absolútne zbytočná. 

Česká Miss POBÚRILA národ:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Niektorí sa dokonca posťažovali aj na profile Ondřeja Novotného, ktorý šou moderoval. „Ondrej, viem, že to neovplyvníte, ale kto robí sociálne siete Miss? Aby bola víťazka vložená na siete dve hodiny pred koncom živého vysielania, mi príde ako totálny úlet," hnevala sa istá Júlia, avšak k tomu, kto je za toto totálne fiasko zodpovedný, sa doposiaľ oficiálne nikto nevyjadril... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ondrej Novotny (@ondrejnovotny)

Viac o téme: VýsledkyMiss Czech Republic 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu