Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rolins a Mojsejovci: Dara, veď si ako Nora!

Mojsejovci a Dara Rolins majú rovnaký vkus na pohovky. Zobraziť galériu (4)
Mojsejovci a Dara Rolins majú rovnaký vkus na pohovky.

ČÍNA/KOŠICE – Kam sa to dopracovala?! Dara Rolins (37) sa rozhodla podnikať v oblasti interiérového dizajnu. A z ďalekej Číny, kde obieha predajne s nábytkom, nám poslala fotografiu v štýle kontroverzných manželov Mojsejovcov.

Dara Rolins a Nora Mojsejová sa spoznali pri výrobe markizáckej relácie Nákupná horúčka. Nikto to nečakal, ale blondínky si veľmi dobre rozumeli! „Sme kamarátky a verím tomu, čo povie Norika,“ povedala nám napríklad Dara v lete, kedy bola košická podnikateľka obvinená z finančného podvodu.

A zdá sa, že Nora ovplyvnila aj speváčkin vkus! Ako inak si vysvetliť fotografiu, ktorú nám Rolins zaslala z Číny? Na snímke pózuje na bohato zdobenej pohovke a všade okolo sa trblieta zlato. Podobne majú kontroverzní manželia zariadený svoj luxusný dom na Pereši. Len tá jednofarebnosť by sa im zdala asi nudná.

Dara sa výberom sedačky skôr trafila do tej, na ktorej kontroverzní manželia sedávali v markizáckej relácii Mojsejovci. Ktovie, či práve tento kus nábytku nakoniec zakotví v jej novom dome, ktorý práve zariaďuje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu