Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Miss World Kuchařová: Toto že je najkrajšia žena sveta?!

Taťána Kuchařová sa za 5 mesiacov takto zmenila. Zobraziť galériu (6)
Taťána Kuchařová sa za 5 mesiacov takto zmenila.

PRAHA – Neuveriteľná zmena! Miss World 2006 Taťánu Kuchařovú (22) v poslednej dobe takmer nikto nespoznáva. Krásna blondínka má totiž úplne inú tvár, než na akú sme u nej zvyknutí. Krásne črty vystriedalo akési opuchnutie. Čo je za tým?

Najkrajšia žena sveta za rok 2006 sa na seba vôbec nepodobá. Taťána Kuchařová, ktorá sa počas uplynulého víkendu zúčastnila dvoch spoločenských akcií v Čechách a na Slovensku, prekvapila v oboch krajinách.

Počas sobotňajšieho odovzdávania filmových ocenení Český lev takmer nikto na prvý pohľad nespoznal známu missku a modelku. Na vine nebol len jej zmenený účes a šaty, ktoré odhaľovali strie na stehnách, ale aj premena tváre. České médiá špekulovali o tom, či sa náhodou nenechala napichať botoxom, ktorý vypĺňa vrásky.

Podobné otázky, dokonca rovno o plastickej operácii, si kládli aj slovenskí hostia prítomní na nedeľňajšej voľbe Miss Universe SR 2010. Ešte sa medzi sebou aj dohadovali, či blondínka v porote je, alebo nie je Kuchařová. Po zaznení jej mena mnohým padla sánka. „Neverila som, že je to naozaj ona. Vyzerá úplne inak,“ povedala jedna z účastníčok večera.

Čo sa Taťáne stalo?

Za touto zmenou krásky na tuctové „dievča od vedľa“, môže byť viacero príčin. Ak by si dala urobiť plastiku, nie je vylúčené, že by po nej takto opuchla. Ďalšou teóriou je, že mohla Kuchařová prekonať alergickú reakciu. Do úvahy však tiež prichádza možnosť, že slečna pred týmito akciami žúrovala tak bujaro, že to na nej zanechalo stopy v podobe zavodnenej tváre. Čo myslíte vy? Svoj názor môžete vyjadriť v ankete pod článkom.

Akou sexi zvodkyňou vedela byť v minulosti Kuchařová? Kliknite SEM!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu