Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Valentín podľa missiek: Tieto darčeky ich dostali!

Finalistky súťaže krásy - Miss Slovensko Zobraziť galériu (6)
Finalistky súťaže krásy - Miss Slovensko

BRATISLAVA – Tak a je to tu! Sviatok zamilovaných – Valentín. Ako ho prežívajú finalistky súťaže Miss Slovensko? Aké darčeky darovali a dostali?

Valentín podľa missiek: Tieto
Zobraziť galériu (6)
Kristína Kováčová (24) - Rosina - súťažné č. 8 

Valentína som nikdy ako sviatok neuznávala, preto si s priateľom nedávame žiadne špeciálne darčeky. V minulosti to však boli typické Valentínky, sladkosť alebo ružička.

Priateľa som určite prekvapila vlastnoručne vyrobeným darčekom. Nakoľko som nemala peniaze nazvyš, rozhodla som sa teda, že ho poteším takto. Z kartónu som vytvarovala krabičku v tvare srdiečka, oblepila ju červeným krepovým papierom a naplnila cukríkmi. Na každom z nich bol malý romantický odkaz.

Valentín podľa missiek: Tieto
Zobraziť galériu (6)

Dominika Floreková (23) – Lúčky-Kúpele - súťažné č. 3 

Najkrajší valentínsky darček, aký som dostala, bol predĺžený víkend s mojim priateľom. Navštívili sme najromantickejšie mesto Európy – Paríž.

Ako som v tento sviatok prekvapila svoju polovičku ja? Myslím, že priateľa prekvapujem a šokujem stále.

 

Valentín podľa missiek: Tieto
Zobraziť galériu (6)

Erika Kováčová (18) – Veľký Krtíš - súťažné č. 14  

Môj najkrajší a prvý darček od môjho priateľa bol dezert Bajadera. Veľmi som sa tešila, pretože to bol naozajstný prvý darček v deň zamilovaných. Radovala som sa o to viac, že som ho dostala od chlapca, ktorého milujem. Doteraz mám doma od maškrty odložený obal. Obsah však dlho nevydržal... Samozrejme, že som ho hneď spapala. Ale nie sama, podelila som sa :) 

Ja som zase svojej polovičke darovala plyšového macka a srdiečko. Bolo to pre neho milé prekvapenie. Keď som videla, ako sa potešil, mala som z toho veľmi dobrý pocit. Radosť mi robí aj to, že macka má pri sebe, keď spinká. A keďže srdiečko som mu dala pre šťastie, má ho v peňaženke. Občas ho kontrolujem, či sa mu nestratilo. Našťastie je stále tam. Ja len dúfam, že ho nestratí.

 

 

Valentín podľa missiek: Tieto
Zobraziť galériu (6)

Tatiana Kohútová (18) - Zvolen - súťažné č. 7 

Sviatok zamilovaných veľmi neoslavujem. Lenže v ten deň mám narodeniny, tak každý rok dostávam veľa darčekov. Taký, ktorý považujem za ten najkrajší, nemám.

Čím som prekvapila na Valentína svoju polovičku? To radšej nebudem prezrádzať.

Valentín podľa missiek: Tieto
Zobraziť galériu (6)

Dominika Ongaľová (18) - Partizánske -súťažné č. 9  

Keďže som ešte ani jeden Valentín neprežila vo vzťahu, darčeky som si vymieňala len s kamarátkami. Bolo to prejavom toho, že sa máme rady. Dostala som perníkové srdiečko, malú plyšovú hračku a iné drobné maličkosti, ktoré ma však veľmi potešili.

Keby som mala partnera v tento deň prekvapiť, tak by som ho vzala na romantickú prechádzku večerným mestom. Tam niekde by ho čakalo moje vyznanie lásky, ktoré by sa spustilo na obrovskej obrazovke. :)

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu