Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Vystrojený Justin Timberlake: Transvestita v ružových lodičkách!

Justin Timberlake Zobraziť galériu (8)
Justin Timberlake

HARVARD – Ten sa ale „vyfikol“! Spevák Justin Timberlake stavia originalitu nado všetko! Univerzitnú cenu si prišiel prebrať v ružových lodičkách, blond parochni a jedinečnej podprsenke. Pri pohľade naňho sa určite zbiehali slinky nielen ženám, ale aj mužom!

Nie, nebola to Marilyn Monroe v obleku! Hoci sa Justin naozaj snažil, jeho prevlek nebol až taký dokonalý. Bolo však vidieť, že sa s ním naozaj pekne vyhral! Rozkošné ružové lodičky na opätkoch doplnil pásikovanými ponožkami a zaujímavou tyrkysovou čipkovanou podprsenkou. Namiesto košíčkov totiž mala dve krabičky v darčekovom balení. Žeby išlo o prekvapenie pre miestnych úchylákov? Popová hviezda si na Harvard prišla prebrať cenu Muža roku od najstaršieho študentského divadelního spolku v USA Hasty Pudding Theatricals. Cenu od tohto spolku sa udeľuje za „dlhotrvajúci a pôsobivý prínos do sveta zábavy“ a medzi jej laureátov patria osobnosti ako Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Steven Spielberg, Harrison Ford, Anthony Hopkins či Bruce Willis. Harvardská univerzita patrí k najprestížnejším v celom svete, zaujímavosti sa môžete dozvedieť TU.

Vystrojený Justin Timberlake: Transvestita
Zobraziť galériu (8)

Spevák hitu Sexy Back sa zo získanej ceny, ktorú predstavuje soška hrnčeka s pudingom, veľmi tešil. „Je to oveľa lepšie ako cena Emmy alebo Grammy,“ povedal nadšene. Na akciu ho nesprevádzal nik iný, ako jeho bývalá – alebo opäť aktuálna? - priateľka, herečka Jessica Biel. Možno práve kvôli nej sa Justin tak vyobliekal. Nuž, ak sa ho Jessica nezľakla ani teraz, asi sú si naozaj súdení!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu