Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zvodná dvojka Timberlake a Hathaway: Je z nich muž a žena roka!

Justin Timberlake a Anne Hathaway Zobraziť galériu (5)
Justin Timberlake a Anne Hathaway (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Cenu Hasty Pudding pre muža roka, ktorú každoročne udeľujú študenti divadelného klubu Harvard University, dostane Justin Timberlake. Ocenenie v ženskej kategórii si prevezme herečka Anne Hathaway.

Hasty Pudding získavajú umelci, ktorí sa trvalo a pôsobivo zapíšu do sveta zábavného priemyslu. Timberlakeovi cenu slávnostne odovzdajú 5. februára v New College Theatre. Minulý rok získali ocenenia Hasty Pudding Renée Zellweger a James Franco.

Ako spevák sa Timberlake preslávil pôsobením v chlapčenskej skupine 'N Sync. V roku 2002 vydal svoj debutový sólový album Justified, z ktorého pochádzajú hity ako Seňorita, Like I Love You, Cry Me a River či Rock Your Body. Druhý štúdiový album FutureSex/LoveSounds (2006) mu produkoval Timbaland. Okrem známeho producenta spolupracoval spevák aj s Madonnou, Snoop Doggom, s kapelou Duran Duran, raperom T.I., Ciarou a mnohými ďalšími. Dvadsaťosemročný Justin Timberlake má na svojom konte šesť cien Grammy a dve Emmy. Okrem hudby sa venuje i herectvu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu