Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Znechutená Angelina Jolie: Deň svätého Valentína nenávidím!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Romantika nebude! Herečka Angelina Jolie nenechá vydýchnuť svojho partnera Brada Pitta ani počas sviatku zamilovaných. Na rozdiel od väčšiny Američanov – a od Brada - ho totiž neznáša!

Žiadna večera pri sviečkach ani romantický sex. Ak Brad dúfal, že deň svätého Valentína jeho tvrdú polovičku obmäkčí a nastolí domácu pohodu, veľmi sa mýlil. Angie totiž tento sviatok neuznáva a nenávidí romantiku na príkaz. A tak sa zdá, že vzťahové problémy slávneho páru budú pokračovať aj naďalej. Angelina sa vraj k svojmu pohľadnému partnerovi správa ako poriadna mrcha – stále sa sťažuje a nikdy neocení to, čo pre ňu robí. Namiesto toho ho privíta nepríjemným výsluchom a otázkami typu: “Prečo si to urobil? Prečo si si myslel, že by sa mi to mohlo páčiť? Som unavená z filmovania. Kde sú deti? Naozaj si si myslel, že by toto pre mňa mohla byť zábava?“

„Brad ju chce spraviť šťastnou, ale ona mu to jednoducho nedovolí,“ prezradil zdroj blízky obom hercom.

Rodinne založený Brad zase na svojej družke neznáša, ako využíva ich deti v honbe za slávou. Zatiaľ čo tmavovlasá sexbomba sa teší, keď môže svoju známu tvár a rodinu využiť pre dobrú vec, jej partner si myslí, že deti by mali ostať z tohto kolotoča vonku. „Brad nenávidí ako sa Angeline páči predvádzanie seba aj ich detí v svetových médiách... Nie je mu pochuti, keď tlač sleduje jeho deti.“ Angelina však na jeho námietky len prevracia oči. Je vôbec ešte nejaká vec, v ktorej sa tento pár zhoduje? Ich rozchod je zrejme naozaj len otázkou času.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu