Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Máš rovnakú veľkosť ako J-Lo? Victoria, čo to trepeš za nezmysly?!

Victoria Beckham má vraj veľkosť ako J-Lo Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham má vraj veľkosť ako J-Lo

LONDÝN - Posadnutosť ideálnou postavou jej poriadne prerastá cez hlavu! Zdá sa, že Victoria Beckham (35) pri posudzovaní svojho zovňajšku stratila už aj poslednú štipku zdravého úsudku. Svoju vyziabnutú postavu totiž prirovnala k objemnejšej Jennifer Lopez (40)!

Jedna je dokonalým vzorom pre zástupy anorektičiek po celom svete, druhú preslávilo okrúhlejšie pozadie, ktoré si dokonca nechala aj poistiť. No hoci obe dámy už na prvý pohľad delí nemálo kilogramov, podľa Victorie Beckham sú úplne rovnaké. V rozhovore pre americký magazín 10 sa práve ona priznala k svojej desivej veľkosti šiat. Nula, ktorá v našich končinách znamená číslo 30 (XXS), však podľa nej nie je ničím výnimočným. Takéto úzke outfity vraj nosí aj latino diva J-Lo!

Aj keď exkluzívne kúsky z Victoriinej návrhárskej dielne predvádzajú len extra štíhle modelky, ona sama tvrdí, že jej modely sú "pre ženy všetkých tvarov a veľkostí." Dôkazom má byť jej skúsenosť s kamarátkou Jennifer: "Jedny šaty, ktoré som si včera skúšala, boli tie isté, ktoré mala oblečené Jennifer. Kto by si bol pomyslel, že mám rovnakú veľkosť ako Jennifer Lopez?"

Zaujímavosťou je, že ešte v roku 2007 sa módna ikona dušovala v magazíne Elle, že by nikdy nebola schopná schudnúť na veľkosť 0. Táto predstava bola vtedy podľa nej doslova nezdravá a sama sebe sa páčila so zadkom, prsiami a ženskými krivkami. Jej súčasný imidž však jednoznačne potvrdzuje, že vo svojich názoroch príliš stála nie je.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu