Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ďurianovej exmilenec po rozchode: Očumoval sexi missky!

Bologna nechýbal vo štvrtok na žúre v Jasnej Zobraziť galériu (35)
Bologna nechýbal vo štvrtok na žúre v Jasnej

NÍZKE TATRY - Náhoda alebo zámer?! Bývalý milenec Marianny Ďurianovej (32) Michele Bologna nechýbal vo štvrtok na žúre v Jasnej. Párty sa konala pri príležitosti slávnostného predstavenia finalistiek Miss Slovensko 2010. Žeby si prišiel nájsť biznismen s talianskymi koreňmi náhradu za plavovlasú moderátorku?

Michele Bologna si nedal ujsť akciu, ktorá sa konala v priestoroch nočného klubu luxusného hotela v Nízkych Tatrách. Na žúre sa to len tak hemžilo krásnymi ženami. A nie hocijakými! V rytmoch hudby tancovala pätnástka finalistiek Miss Slovensko 2010.

Ďurianovej expriateľ si počas večera veselo hrkútal pri stole s organizátormi súťaže krásy. „Čo si prišiel vybrať náhradu za Ďurianovú?“ šepkali si hostia prítomní na párty. Šéf komunikácie Slovenských elektrární sa v spoločnosti priateľov zdržal približne do jednej v noci. Potom odišiel na hotelovú izbu. K otázke svojho pobytu sa vyjadrovať nechcel. Podľa našich informácií prišiel kvôli pracovným povinnostiam.

Michele Bologna a Marianna Ďurianová tvorili pár približne rok aj pol. Moderátorka markizáckeho spravodajstva a muž s taliansko-českými koreňmi ukončili vzájomný vzťah pred pár mesiacmi. Keď sme dali plavovláske priestor, aby sa vyjadrila k téme rozchodu, nevyužila ho. Jej vzťah so šéfom komunikácie tak naďalej zostáva jedným z najzvláštnejších, aké kedy mala. Po celý čas jeho trvania sa totiž spolu neukazovali na spoločenských akciách. Marianna sa k téme vzťahu dokonca ani nikdy v médiách poriadne nevyjadrila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu