Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Finalistky Miss Slovensko sa predstavili vo výške 1670 m n.m.

Miss Slovensko 2010 Zobraziť galériu (2)
Miss Slovensko 2010

Produkčný dom Forza, agentúra Oklamčák Production a televízia Markíza vo štvrtok večer predstavili v reštaurácii VON ROLL vo výške 1670 m n.m. verejnosti pätnásť finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2010.

O výbere finalistiek na siedmich kastingoch po celom Slovensku rozhodovali riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová, Jozef Oklamčák, fotograf Jakub Klimo a choreograf Peter Varady. Účasť dievčat na každom z kastingov prišla podporiť aj jedna z víťaziek Miss Slovensko z predchádzajúcich ročníkov – Edita Krešáková, Lucia Povrazníková, Karolína Čičátková, Ivica Sláviková, Eva Verešová a Magdaléna Šebestová. Tie, ktorým sa podarilo postúpiť, absolvovali s porotou rozhovor a čakanie, či sa dostanú do semifinálového kola, ktoré sa uskutočnilo 18. decembra 2009 v priestoroch hotela Gate One, Bratislava.

„Bolo veľmi ťažké rozhodnúť, ktoré z dievčat postúpia, pretože kastingov sa tento rok zúčastnilo veľa zaujímavých dievčat. Tento ročník sme sa zamerali viac na prejav, vzdelanie a celkové vyžarovanie dievčat“, povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová. „Počas pätnásteho ročníka sa prvý krát v histórii súťaže zúčastní pätnásť krásnych dievčat z celého Slovenska“, dodala Hablovičová.

O prestížny pätnásty titul v súťaži Miss Slovensko bude tento rok bojovať pätnásť finalistiek: Jana Mihálová - Bratislava, Jana Kresáková - Vrútky, Dominika Floreková – Lúčky Kúpele, Marika Časnochová - Žilina, Martina Dávidová - Banská Bystrica, Leona Čechová - Richnava, Tatiana Kohútová - Zvolen, Kristína Kováčová - Rosina, Dominika Ongaľová - Partizánske, Natália Drocárová - Nitra, Mária Rakúsová - Bratislava, Marína Georgievová - Banská Bystrica, Soňa Štefková - Myjava, Erika Kováčová - Veľký Krtíš a Katarína Kočišová - Žilina. Meno ďalšej nositeľky titulu Miss Slovensko 2010 bude známe v apríli 2010. Režisérom priameho televízneho prenosu na Markíze bude Pepe Majeský.

Ďalšou etapou MISS Slovensko 2010 je komplexná príprava finalistiek, ktorá zahŕňa sústredenie na Slovensku a na Kanárskych ostrovoch. Zamerané sú najmä na pohybovú prípravu dievčat či mediálny tréning. Táto fáza prípravy zahŕňa aj prípravu kampane Miss Sympatia a fotografovanie štýlového katalógu, o ktoré sa postará Jakub Klimo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu